Eklenen Forum Cevapları

Re: Omega Evleniyor - 10 Mayıs 2009

Sorun değil düdcüm söylede benim söylemeyişim evraklar, izinler vs.. olurda birşeyler giderse diye söylemiyordum yutrdışı muhabbetini bakalım herşey yolunda giderse yakında daha hızlı download yapabil...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Hayat Var - Reha Erdem

Ercan bitirdin abi beni bu linklerle, ah ulan ahhh Beğenmem mi bayıldım filme, her şey tam ayarında, görsel anlatım tavana vurmuş, imgeler simgelerle boğulmamış ama tam ayarında verilmiş böyle çok be...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Omega Evleniyor - 10 Mayıs 2009

Ben hazır ortamı oluşturmuşken merak ettiğim bir soruyu patlatayım. Yengeler bu forum, internet müptelalığına ne diyorlar ? Yeter artık bırak şu bilgisayarı filan gibi bir durum oluyor mu ? Benim sözl...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Omega Evleniyor - 10 Mayıs 2009

İmzayı her gördüğümde bir laf atayım diyorum, bir türlü uygun bir başlıkta denk gelmedi. Bende patlattım başlığı 🙂 Öncelikle hayırlı olsun efendim, umarım bu evlilik işleri foruma katılımı etkilemez. ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İş İlanları

Edius operatörü aranıyor. Zeytinburnunda kurumsal bir firmada Edius kullanıcısı aranıyor. 1.000 TL e yakın maaş ödeniyor. Mesai saatlerinin uzamadığı bir yer olduğunu düşünüyorum. İlgilenenler ceyhun@...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Bir Resimi Kendi Ekseninde Döndürmek

Dur yeniden çizmene gerek yok bahsettiğim çizgiyi ortalasan yeterli olur. Sadece kullandığın resme timeline'da sağ tıklar, layer görünümü gelecek. Çift tıkladığın gelen pencerede o nojktayı ortalasan ...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Bunu tarif edebilirmisiniz

Öncelikle elimizdeki materyalin üstüne timeline'da çift tıklıyoruz. Çift tıkladığımızdaOrada Anchor Point işareti resmin muhtemelen tam ortasında görünüyor. Göremediysek daha iyi bakıp buluyoruz. Bu a...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Sony Vegas Kullanıcıları ve Soruları

Bence en rahat AE'de yaparsın. Mask olayını biraz araştır derim. Her derdine deva olacaktır. Örneğin benim kullandığım montaj programında mümkün bunu yapmak ama AE'ye göre epey daha karmaşık ve vakit ...

Forumda Vegas

17 yıl önce
Re: Export İçin Yardım

Her tga edisuta 1 saniye olarak ilerliyor demişsin. Her ne kadar kesinlikle TGA'ları Clip Sequence olarak almanı tavsiye etsemde şöyle bir ihtimal var bunu da söylemiş olayım. Import edecegin karenin ...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Export İçin Yardım

Export Targa Sequence diyip Import Targa Sequence demen lazım. Bunu yaparken alt taraftaki küçük sequence clip işaretini gözden kaçırma, fotoğraf olarak değil Sequence yani bölüm olarak alman lazım. A...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Bunu tarif edebilirmisiniz

Böyle birşey mi yapmak istiyorsun ?

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Kısa Film Bulmak?

Torent iyiymiş bu konuda, her film cart diye buluyor demişti bir arkadaş. Artık ne kadar doğru bilemiyorum

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: İZMİR

Özledim valla, İzmir'liyim ama sürekli başka şehirlerde çalışıyorum sonum ne olacak bakalım. Var mı İzmir'li yeni arkadaşlar projeler, oluşumlar ?

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: firewire ile ilgili capture hatası(çözüldü)

Hala çalışmadığında üfleyerek mi düzeltiyorsun ?

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: HSBC Fotoğraf Yarışması

Mutluluk, başarıdır. Elinde karne tutan bir ilkokul çocuğu, önlüklü falan.Mutluluk, sağlıktır. Yaşlı bir amca, ama dinç gözüküyor.Mutluluk, aşktır. Bir adam elinde kırmızı bir gül tutuyor.Mutluluk, be...

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

17 yıl önce
Sayfa 104 / 164