Eklenen Forum Cevapları

Re: Alice Videoları

Gel buluşalım filan derse buluşma bence n'olur n'olmaz, forum buluşmasında filan tanışın.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Neden macintosh?

Güzel görünüyor tabi hastaadam, peki kurulumda veya kullanımda aman dikkat edin diyebileceğin birşey var mı yoksa her mac meraklısı gencin rahatlıkla evde deneyebileceği bir işlem mi ?

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler....

Peki Wrestler filminde kameranın bir türlü Rourke'nin gözünden çekim yapmama derdiyle kadrajı sırtından vermesi sonucu filmin yarısını Rourke'nin sırtıyla izlemekten memnun oldunuz mu ?

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Kısa Film Kitapları

Eisenstein'in Sinema Dersleri diye bir kitabını okumuştum vakti zamanında, epey oldu. Yazıldığı tarihler göz önüne alındığında ve o günlerden bu günlere sinemada bir çok değişiklik olduğunu hesaba kat...

Forumda Kitaplar

17 yıl önce
Re: Yenilikler

Geliştirme çalışmları sevindirici, hayırlı olmasını diler, tüm ff camiasına selam ederim.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: CS3 mü cs4 mü

Bilgisasayarının özellikleri nedir, birde nasıl bir montaj yapacaksın kısa zamanda öğrenmek istiyorsan daha Adobe ürünleri haricinde daha kolay programlarda var.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

Maya, C4d, 3dmax indirdim deneme sürümü, deniyorum.3dmax'i karspersky engelledi iyiki daha önceden denemiştim.The Dude, Maya proje dosyası verecektin, artık verebilirsin.The Hepa beğendin mi filmi ?

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Ne bileyim, tanımıyoruma am çok yakışıklı ve entel bir adam resmi var kafamda senin için :D. Görmüştüm de ucundan. Kesin çok kız arkadaşın vardır senin. Ali Ünal'la ilgili de böyle düşünüyordum ama o ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Birazdan süpriz bir isim aramıza katılıyor arkadaşlar, azz sonra 😀

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Bir Resimi Kendi Ekseninde Döndürmek

Tebrik ederiz 🙂

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Export İçin Yardım

Rica ederim, peki kalite tam olarak istediğin düzeye geldi mi ? Yoksa hala izlediğin örnekler senin videolardan daha mı kaliteli ?

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var !

2844 tane hiç mesaj yazmamış üye var forumda ! Forumda üyelikte mecbur değil ama neden bu kadar insan üye olup birşey yazmıyor şaşırdım, hayır yani madem birşey yazmıcaksın niye üye oluyorsun, hadi üy...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: "KURBANLIK" UZUN METRAJ FGR

Hocam nerde nasıl izleriz, bu filmi ?

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: KKYMN'den Tek Günlük Sinema Kursları!

Bence böyle etkinliklerde 4 + 1 olsun. Bir başarılı genç burs alsın 🙂

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Ne bileyim, tanımıyoruma am çok yakışıklı ve entel bir adam resmi var kafamda senin için :D. Görmüştüm de ucundan. Kesin çok kız arkadaşın vardır senin. Ali Ünal'la ilgili de böyle düşünüyordum ama o ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Sayfa 103 / 164