ilkersn
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kadeh ses cidden sıkıntılıymış sol kanaldan geliyor hocam. ortam seslerini neyle kaydettin bu arada? o çift? 🙂 film güzeldi ya goran yerine müzisyen bir arkadaştan rica etseydin yumuşak bişeyler daha iyi g... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: HOLOGRAFİK UYGULAMA TANITIM FİLMİ (DOLAYLI REKLAM FİLMİ) Bu uygulamayı nasıl nerden indirebiliyoruz acaba? 😀 ben mi yapsam diyodum bu şakayı |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Havadan Deneme Çekimleri helikopter olarak ne model kullanıyosunuz mount sistemini resim olarak koymanız mümkünmü acaba? videolarda yok sanırım helikopterin çekimi? |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: 2.Öğretim harçlarının kaldırılmaması! ikinci öğretimdeki harçların fazla olmasının sebebi 2. öğretimler için fazla mesai yapan hocalar diye biliyordum. yanlışmıyım?Yani onun kalkması durumunda hocaların 2. öğretim için yapacakları fazlada... |
Forumda Konu Dışı |
14 yıl önce |
|
Re: İzmir de 550d alabileceğim yer. Bu gün tavsiye edilen yerlerdeki fiyatlara baktım gönül dostları. Çankaya'da (ki burdan hayatda elektr. alet almam) Gani Güleç iletişim diye bir yer var hertürlü lens ve body satıyor adam.18-55 mm Can... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
14 yıl önce |
|
Re: Solid State Disk ve Kurgu/Efekt Etkileşimi sistemin video dosyaların ve montaj/efekt programın ssd nin içinde olursa render süren düşer sisteminde daha verimli çalışır. artı bunların içinde dönen bir disk olmadığı için bad sector olayıda olmaz... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
14 yıl önce |
|
Re: 550D - Gece Çekimi Kumlanma ek olarak frugal filmmaker var youtube da ayaklarıda onun yaptığı gibi pvc borudan yapabilirsin. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
14 yıl önce |
|
Re: 550D - Gece Çekimi Kumlanma iki tane 500watt lık aldım 20tl toplamda ampulleri halojen 500w lık tekfen ampul kullanırsanız en iyisidir onlarda 1.5 ytl. 1000wattlık alırsanız 17 tl. iç ve dış çekimler için gerçekten halojen çok ... |
14 yıl önce |
|
Re: İşler Güçler dizinin en sevdiğim yönü mizah anlayışı ve çekim teknikleri efekt kullanımları... hastasıyım cidden... sadi celil cengizi (dünyanın savaş hali) kısa filminden beri severim. çok sağlam oyuncudur çalgı ... |
Forumda TV Yapımları |
14 yıl önce |
|
Re: Kısa film için 600D mi?.. 550D mi?.. tabi videoda 60d çıkmışken 600d almayın diyenler de yok değil tabi bütçe yeterliyse... üzerine koyabilecek durumumuz varsa. yarı profesyonel olarak geçiyor 60d. bu konuda varmı bilgisi olan? üzerine b... |
14 yıl önce |
|
Re: Kısa film için 600D mi?.. 550D mi?.. tabi videoda 60d çıkmışken 600d almayın diyenler de yok değil tabi bütçe yeterliyse... üzerine koyabilecek durumumuz varsa. yarı profesyonel olarak geçiyor 60d. bu konuda varmı bilgisi olan? üzerine b... |
14 yıl önce |
|
Re: Hangi Plugin, ne işe yarar? magic bullet Cosmo yu es geçme derim...Cilt tonuna müdahale ediyor..yani cildi pürüzsüzleştiriyor özellikle bayanlarda çok çok işe yarıyor...klibin görüntü kalitesine doğrudan bu kadar etki eden başka... |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
Re: 2.Öğretim harçlarının kaldırılmaması! ben şahsen çalışıyorum kredide alıyorum artı 2. öğretimde okuyorum. eğitim tabiyki ücretsiz olmalı. bir de artık 4 yıllık üniversite okumak öyle büyük bir meziyet değil üstüne yükseğini yapacaksın en ... |
Forumda Konu Dışı |
14 yıl önce |
|
Re: Nikon D3200 bırak 550d yi 60 d den daha ucuz olması ne kadar ilginç... videoda eos 60d ile kafa kafaya diyor arkadaş... hatta nikon daha iyi diyor... e neden o zaman bi dünya para verelimki canon eos60d ye gider... |
14 yıl önce |
|
Re: 2.Öğretim harçlarının kaldırılmaması! abiler harc dediğiniz sey tam olarak nedir ben mi bilmiyorum 5000TL mi veriyoruz???? Ben bu sene aöf fotoraf kameramanlık kayıt yaptım 200TL verdim, haa bende soylendim ama adamlar kitapları verdiler... |
Forumda Konu Dışı |
14 yıl önce |