Eklenen Forum Cevapları

Re: 2.Öğretim harçlarının kaldırılmaması!

iş bulma olayı birazda yeteneğine uygun branşı seçmemek yada bulunduğun çevre ile alakalı olabilir. ben yabancı dilde iyiydim dile girdim... daha 2. sınıftayım dershanede ders veriyorum ders başına 45...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Re: 2.Öğretim harçlarının kaldırılmaması!

1. öğretimi amelelik olarak gören. sırf 2. öğretim harcı vermediği için 1. öğretimde okumak isteyen bir ton arkadaşım var. adamlar şimdi harç bile ödemeyecek. ama gel gelelim 2. öğretimlerin harcı da ...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Re: Dslr la Uzun Metrajda hangi Boyut Kullanılır?

Hocam öncelikle ben rahatsız etmek için soylemedim, çalışma isteği kadar çalışma prensipleri de çok önemlidir. Bu biri olupda diğeri olmadan malesef olmuyor sadece burada değil ne hakkında olursa olsu...

Forumda Görüntü Yönetimi

14 yıl önce

vazgecemeden soruyor vazgecmeden milo/ fulgura cevap veriyor. Her iki tarafa da ayrı ayrı teşekkur ederim, bizim için inanılmaz bilgilendirici oluyor hatta uzun zamandır forumda bir yazıyı alıp ( copy...

Forumda Görüntü Yönetimi

14 yıl önce
Re: Filmleriniz için müzik. (kendi bestelerim) klip halinde

hocam öncelikle konu arap saçına dönmeden ben aslinda ne demek istediğimi anlatayım... 🙂 Yaptığın işi çok önemsiyorum iyi ve hedefli bir melodinin / sesin video goruntuye ne kadar etkisi olduğunu çok ...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

14 yıl önce

yada 720p çekelim alttan üsten kaş ekleriz hem film look olur sinematik. hem de 1080 e yaklaşırız hem de progressive kaydımız olur 😀 nasıl fikir? yanlarıda uzatıcaz tabi millet biraz kilo alıcak ama ...

Forumda Görüntü Yönetimi

14 yıl önce
Re: Adobe Premiere ile İlgili Genel Sorular

Anladım teşekkürler iş daha da uzayacak 🙁 çok rahat program hiç sıkıntı çekmezsin direk indir yükle yükselt kaydet. çok uzamaz bence. ben bazı sesleri bile o programda kaydediyorum...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce

genel olarak soruyorum şu an için net bir şey yok, sadece konu yetiyor olamaz herhalde, renk doku duygu hedeflenen vs bir seyler olmalı örnek olarak siz sahne için değil düşünüyorsunuz müzik? hani anl...

14 yıl önce

Durağan sahnelerde interlaced kabul edilebilir ama kameranın ve nesnelerin harekete geçtiği sahnelerde olmaz. Hayatımın yarısı bu interlaced belası ile uğraşmakla geçti ve özel bir antipatim var. Gere...

Forumda Görüntü Yönetimi

14 yıl önce
Re: Hangi Plugin, ne işe yarar?

Aslında buldum bahsi geçen pluginleri, ama sitede çaktırmamaya çalışmak lazım. 🙂 Colorista'yı bi deneyemedim. Aslında denedim ama demo olduğu için kullanamadım. Boris'i tavsiye eder misin peki? O nası...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce

satın almak? 🙂 ne için kullanacaksınız? mesela neat video denoiser videodaki noise ı azaltmak için kullanılır...mojo magic bullet looks film look için kullanılırbi dünya var saymakla bitmez sen ihtiy...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce

O kamera ile 720-50p çekin ve öyle bırakın. 1080'e yükseltirseniz kötü olur, 1080i çekerseniz ayrı kötü olur. Yavaş çekim durumları, efekt kullanımları vb çok yoksa son aşamada çıktı alırken 50'den 25...

Forumda Görüntü Yönetimi

14 yıl önce

üstad hepsini dinledim, öncelikle ellerine sağlık, çok faydalı ve cömert bir paylaşım olmuş. Bir temaya muzik hazırlaman gerektigi zaman istediklerin ve yaklasık hazırlama suren nedir biraz bilgi ver...

14 yıl önce

Arkadaşlar merhaba, Konuyu açmamdaki sebebi başlıkta belirttim zaten. Ben plugin satın almak istiyorum, fakat bundan önce hangi pluginin, ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabi...

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Filmleriniz için müzik. (kendi bestelerim) klip halinde

besteler tamamen bana aittir, hepsi enstrumantaldir. tüm parçaların bulunduğu link Download aktiftir Soundcloud'dan indirebilirsiniz. Yada bana ulaşabilirsiniz. facebook.com/koyusiyahh ...

14 yıl önce
Sayfa 101 / 102