Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: (Yeni Sahne Eklendi) Görsel efect içeren sahne denemesi... monet mokey süper programlari ama sanırsam 3d trackingleri yok. Sadece 2d track edebiliyorlar. Zbrush a kasıyorum bu aralar:D ama çok fazla polygon olunca benim dandik laptop kaldırmıyo 🙂 ondan pek k... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: (Yeni Sahne Eklendi) Görsel efect içeren sahne denemesi... carbendi çok hoş denemeler olmuş gerçektende.Uçaklı denemen çok güzel.Çarpışması gerçekçi olmuş,Parçacıklar fln. Yokuşun yanındaki kulübe de güzel olmuş ama keşke biraz dof katsaymşsın belki daha bi g... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Unkapanı (2006) Benim filmim süper demedim bende zaten,'eger illa bu konular ele alinacaksa yaratici sekilde yapilmali' Benim örnek gösterdiğim 2 film de yaratıcılıktan uzak filmler.Ama Bence iyiler... Anlatmak isted... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Cýdýk Bitti. Filmi şuanda indiriyorum en yakın zamanda yorumlarımı yazıcağım. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: TRAP Gerçek kan yerine neden tiyatro kanı kullanmadınız ki daha az acı verirdi ve bolca kullanabilirdiniz.Tabi kadir köymen'in yaptığı gibi ketçapta kullanılmaz.Bunlar bizim makyaj denememizden 2 sahne; Bi... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Unkapanı (2006) @DV-ARTTrap'ı izledim, şuan beetlejuice'da böyle mafyavari bir film çekmekte sonuçta bunun ardı arkası kesilmicek gibi görünüyor..Ayrıca;Her mafya, silah,kan içerikli filmkötü değildir. Bakınız; Oldbo... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Gorevimiz sim (stopmotion) bs.comda izliyip yorumunu yapmıştım gerçekten çok güzelhatta o yorumu buraya tekrar aktarıyorum; 😉 heporinnaMesaj Gönder.. | 08-05-2006Harika olmuş,Animasyon öğrencilerin işlerinden daha temiz ve g... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Sosyete Necmi - 1 rapidshare 'e upload istiyoruz:)İndirmiyor bu hemenpaylaş 😯 |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Unkapanı (2006) Teşekkürler dv-artYorumların gerçekten güzel,Benim tatil anlayışıyla kastedmek istedğim aslında şuydu, Sonuçta onu çeken kişinin sitede bir sürü kısa filmi (uzun metrajıda) bulunmakta."Bende o kadar f... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: ... rapidshare'e upload edilsede bizde izlesek 🙂 hemenpaylas.com çok sorunlu |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Re: Cok daha iyi olabilirdi. DV-art arkadasa harfi harfine katilmamak elde degil. Bu teknikle ve bukadar genis kadroyla cok ama cok daha iyi seyler yapilabilirdi. Film bence her acidan sinifta kalmis. Filmin bitmesini dört gözle... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Unkapanı (2006) Teşekkürler yorumunu okudum ve beğendim, Aslında şöyle oluyor aslında filmimiz bu tarz şeylerle dalga geçen bir film olucaktı.Komedi yani.Sonrasında elimizdeki aletler biraz ciddiye binince bunu bir a... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Unkapanı (2006) UNKAPANITürü : KurmacaSüresi:15'Yapımcı: Celal Bey ProdüksiyonYönetmen: Barış AkyüzSenaryo: Doğuş Akyüz, Doğan KırgızOynayanlar: Doğuş AkyüzDoğan KırgızYunus BirenEray AkyamanerEzgi KartalKezban Biçer... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: CIDIK remake by KKYMN Bunla yarışmaya katılırsanız bize ne kaldı:) |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Boom Mikrofon Sennheiser ME67 Shotgun kullanmıştım gücünü pille alıyor md kayıt yapılmadığı sürece kameraya takmak zaman kaybı sadece... |
Forumda Ses ve Kayıt |
20 yıl önce |