Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Kısa Filmim: Easy Money hepatitb kendi filmin icin elestirileri hazmedemiyorsan baskalarinin filmini ustelik 'tiriska' vesaire sekilde elestirme.bu filme bu kadar elestiri yapip ondan sonra kendi filmindeki bastan asagi yanl... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Unkapanı (2006) Dv-art anlayamıyorum neyini çekemiyorsun,7-eger hala elestiri kaldiramiyorsan o zaman baskalarinin yaptigi isleride 'orasi olmamis,burasi olmamis,su saniye hatali' seklinde elestirme. Benim eleştiri ... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Kısa Filmim: Easy Money canon XL2, renklerı ben ayarladım daha canlı olsun, çipler mipler daha renkli gözüksn die.. Ne diyelim kamera süpermiş:)Nerden arakladınız 😆Yok yok güzel olmuş.BravoKan flnda iyi.Sadece oyuncular tıri... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Kısa Filmim: Easy Money Evet evet onu benimde dikkatimi çekti,Neyle çektiniz bunu?Galiba sony çünkü pembemsi bir doku var? |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Kısa Filmim: Easy Money Güzel olmuş bravoEvet kalamış ilkokuldan arkadaştı:) 😆 |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Unkapanı (2006) Bende filmimiz hakkında yorum yazmadığını ama cevap olarak belirtmek istediklerim var. bende bir amerikan isgali cekecegim ama imkanlarim kisitli oldugundan dolayi amerikan askerleri olarak laleli ta... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: CIDIK yeniden montajlandý! Güzeldi daha güzel olcak inşallah:) |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Kısa Filmim: Easy Money Evet o repliğe koptuk zaten,Epey beğendim gerçektenGaraja giriş sahnesi araba ve Jack ve diğer elemanları yandan çekimOrda ne kullanıldı. Bu arada Arın diye bir eleman var uzun saçlı galiba benim ilko... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Unkapanı (2006) ne diyeyim haklisin, 'anlamayan' biri olarak filmine haddim olmadan saatler ayirip yuzeysel elestiri degil analiz yaptim, ama yanlis yapmisim merak etme bir daha olmaz. tartismaya devam etmenin de ma... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: İskele Babası (2005) O paralar emanetti,bizde paralar hazır varken bir film çevirelim dedik. 2005 de yapmıştık ilk denemem.15dkda çekildi 20dkda montaj sürdü.Tamamen doğaçlama çekildi. 😆 5 çekim yaptık üstüste onun harman... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Kısa Filmim: Easy Money Başarılar dilerim çok güzel olmuş,megasupermaster'ın dediği gibi biraz kısa tutulabilirmiş film.poker sahneleri çok uzun ve elindeki kartlar genelde gözükmüyor.Geneli güzel çekimler güzel olmuş,İngili... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
İskele Babası (2005) İskele Babası Kendinden şikayetçi olan bir mafya babasının tuttuğu kiralık katil ve onunla arasında olan traji-komik öykü.. Yapımcı ve yönetmenBarış AkyüzSenaryoDoğaçlamaOyuncularDoğan KırgızDoğuş Aky... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Cýdýk Bitti. pahalı prodakşın |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Cýdýk Bitti. Steadicam: 13000$Bu kadar pahalı olduklarını bilmiyordumJimmy Jib en son kaça olur 😆 |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: (Yeni Sahne Eklendi) Görsel efect içeren sahne denemesi... yav benim şöyle bi sorunum var okulda yatılı kaldığım için burdan repidshare ve hemen paylaşdan download edemiyorum. Ama eğer başka biyere upload ediceksen süper manyak olur nasıl bir yere upload e... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |