Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: tv ve bilgisayar ekranı çekimi. Onu engellemek neredeyse imkansız 23fps ye indirgememiz gerekicek tv hzni.Buda zor işte nası yapcaz, yapılabilecekmi:)Biz en iyisi tvnin üstüne bir tane mavi karton yapıştıralım, after efectsde vereli... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
20 yıl önce |
|
Cevap: Pamuk Prenses 2 Erkan Canı al sessiz filme koy yine iş yapar.Filmden oyuncuları çıkar senin benim gibi adamları koy kof bir film olur.Oyuncularla bile kurtaramayan Barış Bayraktar bununla okula bitirme tezi yapıyo ve... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey Panasonic Dvc15'i ilk kısa filmimizde denemiştik gerçekten alete hayran kaldım çok güzel ama tek kötü özelliği manuel focus olmaması Acaba sizin cevaplarınızda yazdığınız fiyatlar nerenin fiyatları İs... |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Sony DCR-VX2100E, sipariş verdim. Güle güle kullan shoot ve videolar için teşekkürler 😉 |
20 yıl önce | |
|
Cevap: ev yapımı jimmyjip'e bak Güzel olmuş gerçektende |
Forumda DIY - Kendin Yap |
20 yıl önce |
|
Cevap: CCD vs CMOS CMOS bence daha üstüne bir teknoloji yeni kameralarda kullanılmaya başlanıldı zaten CMOS 3x içermektedir. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
20 yıl önce |
|
Cevap: Sony sony dcr dvd403e (dvd camcorder) Direk dvd bastığı için montajda kolaylık yaşarsın hatta 5.1 ses bile war.ama dv çıkışı olmadığını söylemiş bi arkadaş pekte önemli değil bence..Başlangıç için güzel bir kamera bende düşünüyorum almayı... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
20 yıl önce |