Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Reklam- DiNo

Çok güzel olmuş bence.Ama reklam havasından çok kısa film havası var:)Dell laptopu keşke göstermiyim çocuğun amorsundan çekseydin.Başarılar dilerim tam casper computer esprisi olmuş:)

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Eminem Hitler'e Karşı VOL-1

@KKYMN hahahahaBirşey biliyorum ki yazdım 😆

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Flashla başla derim en güzeli ister tek tek çiz istersen çizdiklerini oynat.Ben 5-6sene önce onla başlamıştım, ilerletirsen toon animation diye arat bir sürü program bulrsun tabi birnde profesyonelleş...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Yardım istersen seve seve yardım ederim.Ama paintte gitmez bu işler

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: (yeni deneme eklendi) 35mm adaptör denemesi

peki bu düzenek yapıldı diyelim ki güzel olmuş pdfdeki sistemden daha iyi çünkü onun focusing screen boşluğu yukardaydı acaip bir çekim mekanızması olurdu yapsak bile.Bunla film çekilebilecek ergonomi...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Bunalım

kısa filme başladıktan 1 ay sonra çektim. neler yapabilirim i görmek için yaptığım bir denemeydi ki önümü açtı ve aldığım bazı kararların güçlenmesine yardımı oldu... after fx galiba dimi hani filme e...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Şimdi anladım 💡 🙂 oha denebilecek bir teknikmiş gerçektende çok çok ilginç birşey ilk defa böyle birşey gördüm. Peki bu görüntüyü oluşturmakta fotoğraf makinesinin ne rolü var direk o parçaları birara...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Kan ver, Hayat kurtar (by Hepa) 3d Animasyon

2005 - 2006 9. Üniversitelerarası Reklam Yarışmasında, Maltepe Üniversitesini temsilen hazırladığım "Kan ver, Hayat kurtar" animasyonum. Ekibe dışardan katılmama rağmen ekibin bütün görsellerini ben h...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Hehe Doğru anlamışım galiba dimi,bir kameranın önüne lensi bağlamak için adaptör yaptın, fazla bir bilgim yokta ondan araştırıyorum herşeyi soruyorm 😳 Peki görüntü kalitesinde nasıl bir gelişme oldum...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

İlginç bir şeye benziyor "Bunalım" beni hiç çekmemişti, umarım bunda daha güzel şeyler çıkartırsın.

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Şimdi anlamaya başlıyorum yani adaptörü evde siz yaptınız öyle mi??Peki taktığımız makine nedir.Görüntü güzel gayet şema olarak bide resmi olsa fln böyle nasıl takmışsınız görebilceğimiz çok merak ett...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Paint temi yapıldı acaba bu?Senaryosu gerçekten sürükleyici 😆 😆 😯

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Nereden çekim bu biraz çapaklı görüntü galiba?Yoksa direk adaptörle böylemi çekiyor?

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Efektler güzel, olmuş.konusuz güzel bir deneme.Müzikte bunalımı iyi yansıtmış. Benimde denemelerim arasında bir tane böyle wardı.Ama benimki bir tarafta ben dururken, diğer tarafta benim içimden çıkan...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Kısa Filmim: Easy Money

Amacım taraf tutmak veya ortamı kızıştrmak değil ama hepatitb arkımız "tırışka" kelımesını biraz samimi ortam olsun diye koymuş ben pek alınmadım açıkçası =) .......... Asıl benım bu kamerayı test et...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Sayfa 394 / 397