Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Image stabilisation (sarsinti engelleyici)

Şuan alınabilecek en uygun ois panasonic d300 dvd kayıt yapıyor hemde

Forumda Görüntü Yönetimi

20 yıl önce
Cevap: Kan ver, Hayat kurtar (by Hepa) 3d Animasyon

teşekkürler progrmaı indirdim deneyeceğim zaten güzel birşeye benziyor.realflow videoderslerinden öğrenmiştim ama hesaplamaya gelince pc kitleniyor:D kaldırmıyor gerçekten particleyi az tutmam lazım o...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: (yeni deneme eklendi) 35mm adaptör denemesi

Harika olmuş.Film gerçekçiliğide yeteri kadar daha oynama:)

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Evet derin bir konu olurdu fln fight clubda da böyle bir sahne var hatırlarsan ama çok zor ve ayrıntılı oluyor realflow un import scripti var sanırsam ama kaybettim ondan uğraşmadım:) Verdiğin program...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Teşekkür ediyorum embpictures,Evet kan hiç denememiştim önceden deneme oldu bu.Zamanım kısıtlıydı hemen modelledim ve render aldım:)

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Mp3 playerla ses kaydı????????

Dublaj en mantıklısı oluyor bence:)Ama elinde mp3player ve güzel bir mikrofon varsa öyle kaydet derim.Derinlik içinde uzakta olan sesleri kısabilirsin.Adobe Audition 2 önerebilirim.Premiere ile eş zam...

Forumda Ses ve Kayıt

20 yıl önce

ois olsun çamurdan olsun 🙂 fiyatı çok arttırıyo veya fiyatı zaten yüksek olan kameralarda oluyo bilemicem. tuzlu bişi sonuç olarak Panasonic gs500,d300,gs280, s100,gs250'lerde war zaten tek.Canonlarda...

Forumda Görüntü Yönetimi

20 yıl önce

Teşekkürler yorum için., evet ses fln koymamamı istediler kendileri müzik fln eklemişler,kan sıvısını realflowla yapıcaktım fizik kurallarına göre en güzel orda oluyor ama 3dmax e import etme olmadığı...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

İndirip yorum yapmak isteyen yokmu 🙁 🙄

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Eminem Hitler'e Karşı VOL-1

pek tabi. sizin gibi insanlardan yardım almıyacamda kimden alacağım. lakin gülmemi nie almışsın onu anlamadım. Yanlışlıkla bir quote oldu o 🙂 bu arada flashla yapmış olduğu animasyonları paylaşabilir ...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Reklam- DiNo

Mousea bayıldım logitech mi o:) yoksa uno kepekli mi 😆

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Storyboard çalışmaları

Güzel çizilmişler 8)

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Mega o.i.s ler daha iyi bence.

Forumda Görüntü Yönetimi

20 yıl önce
Cevap: TRİPOD NE ALSAM..

tavsiye etmem ama uygun birşeyler arıyorsan aklında bulunsun; 1 sene evvel carrefour mağazalarından 40 milyona almıştım. daha küçük ve büyük boylarıda vardı. 3 katlı,aliminyum yapılmış tripodun;markas...

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce
Cevap: Eminem Hitler'e Karşı VOL-1

hahahahahaha... Zamanında flashla çok animasyon yapmıştım takıldığın yer fln olursa tıkla..

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Sayfa 393 / 397