Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Mustafa Akkad

nasıl başka yönlere çekilir mesela? bence kurtlar vadisindeki zikir sahnesi çok hoş oturtulmuş araya.yani filmin baş kahramanlarından biri hasan mesut 'un oynadığı şeyhti. e ortada bir şey varken ziki...

Forumda Yönetmenler

20 yıl önce

böyle bir filme dini nasıl katmazsın abi yahu.saygılar... din katılırsa bence yine başka yönlere çekilir diye düşünüyorum.Mesela en son örnek Kurtlar Vadisi:Irak'taki zikir sahneleri fln.Tabiki Osmanl...

Forumda Yönetmenler

20 yıl önce
Cevap: BABAM VE OĞLUMUN KİTABI ÇIKTI

Bununda suyunu çıkardılar...

Forumda Kitaplar

20 yıl önce
Cevap: Sony hdr fx-1e

HDV için zaten sony ın kendi programı var Vegas 6 onu indirebilirsin hepsinden daha iyi veya mac warsa fce kullanabilirsin. 6.663 ytl çok pahalıya almışsın şuan HDV gereksiz geliyor bana, o paraya set...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

20 yıl önce
Cevap: Adobe Premier Pro Kafa Montajı !

Tam anlamadım ama After Fx ve masking 🙂

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: Plakaları Nasıl Saklayabilirim?

Plakaları söksen daha mantıklı olmaz mı?

Forumda Diğer Yazılımlar

20 yıl önce
Cevap: Reklam- DiNo

Orayı şuan tvlerde olan gibi mozaik veya blur la kapat dizilerde sigaraları kapatıyorlar aynı o mantıkla:)

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Ucuza boom yok mu?

Tünelin solundan karaköye inen sokakta müzik aletleri satan dükkanlar var onları geçince ses ve görüntü ışık üzerine yerler görüceksin orda ucuza boom mikrofonlar bulabilirsin.Kolay gelsin.Sorduğum za...

Forumda Ses ve Kayıt

20 yıl önce
Cevap: içimize işleyen sahneler

O zamanlar yeşilçamda herkesi her filmde görmek mümkündür:) 😆

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

20 yıl önce
Cevap: içimize işleyen sahneler

evet güzel bir sahneydi zaten final sahnesi:)

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

20 yıl önce
Cevap: AG-DVX100A ile AG-DVC30 karşılaştırması

ikiside benzer özelliklerde kuşkusuz aldıktan sonra sinema etkisini ikisi ilede yakalarsın:) İkisindede xlr la desteklenen boom mikrofon war ki çok güzel bir artı bu.Ama 30E de gürültüye göre ayar yap...

Forumda Kamerayı Bulmak

20 yıl önce
Cevap: tatil anlayışındaki efekt!

2 kamyonda aynı zaten.:)After FX psd dosyalarını içine aktarabiliyor.Kamerası zaten kare çekim yaptığı için kamyonun tam çekimini alıp Photoshopta kesip layer halinde after fx'de yürütmüş olsa gerek.Y...

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: dvd dosyaları premiere'de nasıl işlenir

divx sitelerinde dvd filmleri avi haline getirmeyi anlatıyor oralardan yardım alabilirsin dostum.

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: Amatör imkanlarla ses kaydi yapmak

directional mikrofonlar tünelin yanından karaköy'e inen yolda bulmak mümkün kötü markaların modellerine göre 100€ dan başlıyor.mikrofonun çıkışı büyük jacklı kamera girişi küçük jacklı ben de bir küçü...

Forumda Ses ve Kayıt

20 yıl önce

İstanbul'un fethi'ni herhangi hollywood filminin bütçesi kadar(troy,king arthur,alexander)bütçeyle çekebilirleyse gerçekten çok iyi bir film olabilir.Ne zamandır görmek istiyorum böyle bir film.Ama di...

Forumda Yönetmenler

20 yıl önce
Sayfa 391 / 397