Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Mustafa Akkad nasıl başka yönlere çekilir mesela? bence kurtlar vadisindeki zikir sahnesi çok hoş oturtulmuş araya.yani filmin baş kahramanlarından biri hasan mesut 'un oynadığı şeyhti. e ortada bir şey varken ziki... |
Forumda Yönetmenler |
20 yıl önce |
|
Cevap: Mustafa Akkad böyle bir filme dini nasıl katmazsın abi yahu.saygılar... din katılırsa bence yine başka yönlere çekilir diye düşünüyorum.Mesela en son örnek Kurtlar Vadisi:Irak'taki zikir sahneleri fln.Tabiki Osmanl... |
Forumda Yönetmenler |
20 yıl önce |
|
Cevap: BABAM VE OĞLUMUN KİTABI ÇIKTI Bununda suyunu çıkardılar... |
Forumda Kitaplar |
20 yıl önce |
|
Cevap: Sony hdr fx-1e HDV için zaten sony ın kendi programı var Vegas 6 onu indirebilirsin hepsinden daha iyi veya mac warsa fce kullanabilirsin. 6.663 ytl çok pahalıya almışsın şuan HDV gereksiz geliyor bana, o paraya set... |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Adobe Premier Pro Kafa Montajı ! Tam anlamadım ama After Fx ve masking 🙂 |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: Plakaları Nasıl Saklayabilirim? Plakaları söksen daha mantıklı olmaz mı? |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: Reklam- DiNo Orayı şuan tvlerde olan gibi mozaik veya blur la kapat dizilerde sigaraları kapatıyorlar aynı o mantıkla:) |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Ucuza boom yok mu? Tünelin solundan karaköye inen sokakta müzik aletleri satan dükkanlar var onları geçince ses ve görüntü ışık üzerine yerler görüceksin orda ucuza boom mikrofonlar bulabilirsin.Kolay gelsin.Sorduğum za... |
Forumda Ses ve Kayıt |
20 yıl önce |
|
Cevap: içimize işleyen sahneler O zamanlar yeşilçamda herkesi her filmde görmek mümkündür:) 😆 |
20 yıl önce | |
|
Cevap: içimize işleyen sahneler evet güzel bir sahneydi zaten final sahnesi:) |
20 yıl önce | |
|
Cevap: AG-DVX100A ile AG-DVC30 karşılaştırması ikiside benzer özelliklerde kuşkusuz aldıktan sonra sinema etkisini ikisi ilede yakalarsın:) İkisindede xlr la desteklenen boom mikrofon war ki çok güzel bir artı bu.Ama 30E de gürültüye göre ayar yap... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
20 yıl önce |
|
Cevap: tatil anlayışındaki efekt! 2 kamyonda aynı zaten.:)After FX psd dosyalarını içine aktarabiliyor.Kamerası zaten kare çekim yaptığı için kamyonun tam çekimini alıp Photoshopta kesip layer halinde after fx'de yürütmüş olsa gerek.Y... |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: dvd dosyaları premiere'de nasıl işlenir divx sitelerinde dvd filmleri avi haline getirmeyi anlatıyor oralardan yardım alabilirsin dostum. |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: Amatör imkanlarla ses kaydi yapmak directional mikrofonlar tünelin yanından karaköy'e inen yolda bulmak mümkün kötü markaların modellerine göre 100€ dan başlıyor.mikrofonun çıkışı büyük jacklı kamera girişi küçük jacklı ben de bir küçü... |
Forumda Ses ve Kayıt |
20 yıl önce |
|
Cevap: Mustafa Akkad İstanbul'un fethi'ni herhangi hollywood filminin bütçesi kadar(troy,king arthur,alexander)bütçeyle çekebilirleyse gerçekten çok iyi bir film olabilir.Ne zamandır görmek istiyorum böyle bir film.Ama di... |
Forumda Yönetmenler |
20 yıl önce |