Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Videoyu Hızlandırma...

Aktardıktan sonra yapılacak bir işlem bunlar.Kamerayı sabit koy ve bas record'a 1'er saatlik çek mesela sonra 2-3 saat bekle tekrar 1 saat çek.böyle devam etsin... Hızlandıracağın için kimse anlamayac...

Forumda Kurgu

20 yıl önce
Cevap: Videolu Jenerik

Biraz daha ayrıntılı anlatırmısın? After fx videoyu maskla yanlarını yumuşat saydamlık kat?

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: Steadicam'i nerden temin edebiliriz?

Kkymn yaptığının daha büyüğü,mesela;

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce
Cevap: Steadicam ile testler

Thunpax senin gösterdiğin ürünün bir açıklmasını buldum buyur. Tiffen's diminutive Steadicam Merlin was a pleasant surprise, both in delivery and performance. The zippered soft case and fitted foam ne...

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce

Oturaklı şaryo yapmak daha işlevsel birşey bence.

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce
Cevap: (sony vegas 6) Yardım !!!!!

Media ... >Explorer gibi bir kısım war videolarını sürükleyip timeline a bıraktığın kısmından yapabilirsin tam başlığı unuttum galiba plugin e basıcan en son seçenek.

Forumda Diğer Yazılımlar

20 yıl önce
Cevap: premier kitabı işe yarar mı?

Kitaplar sadece giriş seviyesini anlatır.Yani şunu yapmak için şöyle şöyle yap olur.Derler örnektekiler sizin yapcaklarınıza hiç uyuşmaz. Halbuki bir işlemi yapmanın 2-3 yolu vardır.Bunu kurcalayarak ...

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: KARA BÖCÜĞÜN LANETİ 2

Güzel gerçektende:)Böceğin film izlemesi.Ayrıca Linkin Parkın başladığı sahnede böcek ve kaplanı gösteren kareler oldukça beğendim.:)Kadrajları çok güzel bence.Tekken havası vermiş.Oyunculukta güzel:)...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Favori Filmlerimizi Paylaşalım mı?

Amores PerrosEternal Sunshine of the Spotless MindDark Blue WorldTruman ShowMan on the MoonFight ClubSaving Private RyanMatrixLes ChoristesNicotinaElizabethPossessionThe Disappearance of FinbarThe Sig...

Forumda Konu Dışı

20 yıl önce

Kolay gelsin.

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce
Cevap: "bitmedi..."

Elimden geldiğince renk konusunun üstüne gittim ve bu amaçla yeniden ufak bi kurgu döneminden geçirdim filmi Tebrikler güzel bir film ama gözle görülür 3 tane montaj hatası war onlarda tamam olsaydı e...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Steadycam şuan amatör bir filmci için acaip lüks.ama istiyorsan kiralarsın:)

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce
Cevap: jenerik

PI 3 After FXUnlead 'in 3D Logo diye bir programı olması gerek. Bunlarla uğraşabilirsin.

Forumda Diğer Yazılımlar

20 yıl önce
Cevap: Steadicam ile testler

Videolar gerçekten güzel:)Fır fır dönüyor maşallah steady cam:D

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce
Cevap: Adobe Premier Pro Kafa Montajı !

After fxde videoya sağ tıkla mask de linelarını belirle pen ile Ama kullandığın program yanlış:)

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Sayfa 390 / 397