Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Videoyu Hızlandırma... Aktardıktan sonra yapılacak bir işlem bunlar.Kamerayı sabit koy ve bas record'a 1'er saatlik çek mesela sonra 2-3 saat bekle tekrar 1 saat çek.böyle devam etsin... Hızlandıracağın için kimse anlamayac... |
Forumda Kurgu |
20 yıl önce |
|
Cevap: Videolu Jenerik Biraz daha ayrıntılı anlatırmısın? After fx videoyu maskla yanlarını yumuşat saydamlık kat? |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: Steadicam'i nerden temin edebiliriz? Kkymn yaptığının daha büyüğü,mesela; |
Forumda Ticari Ürünler |
20 yıl önce |
|
Cevap: Steadicam ile testler Thunpax senin gösterdiğin ürünün bir açıklmasını buldum buyur. Tiffen's diminutive Steadicam Merlin was a pleasant surprise, both in delivery and performance. The zippered soft case and fitted foam ne... |
Forumda Ticari Ürünler |
20 yıl önce |
|
Cevap: Steadicam'i nerden temin edebiliriz? Oturaklı şaryo yapmak daha işlevsel birşey bence. |
Forumda Ticari Ürünler |
20 yıl önce |
|
Cevap: (sony vegas 6) Yardım !!!!! Media ... >Explorer gibi bir kısım war videolarını sürükleyip timeline a bıraktığın kısmından yapabilirsin tam başlığı unuttum galiba plugin e basıcan en son seçenek. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: premier kitabı işe yarar mı? Kitaplar sadece giriş seviyesini anlatır.Yani şunu yapmak için şöyle şöyle yap olur.Derler örnektekiler sizin yapcaklarınıza hiç uyuşmaz. Halbuki bir işlemi yapmanın 2-3 yolu vardır.Bunu kurcalayarak ... |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: KARA BÖCÜĞÜN LANETİ 2 Güzel gerçektende:)Böceğin film izlemesi.Ayrıca Linkin Parkın başladığı sahnede böcek ve kaplanı gösteren kareler oldukça beğendim.:)Kadrajları çok güzel bence.Tekken havası vermiş.Oyunculukta güzel:)... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Favori Filmlerimizi Paylaşalım mı? Amores PerrosEternal Sunshine of the Spotless MindDark Blue WorldTruman ShowMan on the MoonFight ClubSaving Private RyanMatrixLes ChoristesNicotinaElizabethPossessionThe Disappearance of FinbarThe Sig... |
Forumda Konu Dışı |
20 yıl önce |
|
Cevap: Steadicam'i nerden temin edebiliriz? Kolay gelsin. |
Forumda Ticari Ürünler |
20 yıl önce |
|
Cevap: "bitmedi..." Elimden geldiğince renk konusunun üstüne gittim ve bu amaçla yeniden ufak bi kurgu döneminden geçirdim filmi Tebrikler güzel bir film ama gözle görülür 3 tane montaj hatası war onlarda tamam olsaydı e... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Steadicam'i nerden temin edebiliriz? Steadycam şuan amatör bir filmci için acaip lüks.ama istiyorsan kiralarsın:) |
Forumda Ticari Ürünler |
20 yıl önce |
|
Cevap: jenerik PI 3 After FXUnlead 'in 3D Logo diye bir programı olması gerek. Bunlarla uğraşabilirsin. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: Steadicam ile testler Videolar gerçekten güzel:)Fır fır dönüyor maşallah steady cam:D |
Forumda Ticari Ürünler |
20 yıl önce |
|
Cevap: Adobe Premier Pro Kafa Montajı ! After fxde videoya sağ tıkla mask de linelarını belirle pen ile Ama kullandığın program yanlış:) |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |