Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Sin City tarzı bir film

Birkaç arkadaş toplanıp bir aksiyon paketi almayı düşünmüyor değilim.AE efektleri adamların gerçekten çok sarsıcı.Denemeleri siteden mutlaka bakın dersler kısmında.Şuan sadece ödeme kafama takılıyor.B...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Sin City efektini burdan bulabilirsiniz.Kolay gelsin;)

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Organize İşler......by selcukkuru

Yaratıcılıktan çok uzak malesef, isim ve şarkı seçimleri çok kötü ve biraz özenti.Deneme olarak güzel bir kısa aksiyon veya koşuşturmayı denemek için yerinde bir alıştırma olmuş, ilerde daha iyi işler...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Güzel bir çalışma biliyorum.Maliyetine çok takılmamak gerekir çünkü çok düşük bütçeden çıkabilir bu film ekipmanlar varsa.Çoğunluğu yeşil perdede geçiyor sin city'nin vede bir studyoda çekildi o kadar...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: fotomontaj nasil yapilir?

Bunu anlamadım gerçekten Sinan Çetin'le sohbet diye açılsaymış ya!

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: speed

Forumu araştıralım..

Forumda After Effects

20 yıl önce
Cevap: fotomontaj nasil yapilir?

Pek anlayamadım ne yapmak istediğini.Bu ben gittim Sinan Çetin'le konuştum, bunu yaptım; mı demek oluyor(başlı başına ego tatmini yani), yoksa ağrı ince bi mizahı mı var, Esprisini tam anlayamadım ola...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Çekmeyi Düşündüğünüz Sahne Başka Bir Filmde de varsa?

Çekim teknikleri bir derece bizim şuanda yazdığımız senaryonun birebiri çekilmiş ilginç tabi:)Olur böyle şeyler ama özgünlükten uzak olcak değil ya.Eğer kafanda kurduğun ve çıkan güzelse eğer sen isti...

Forumda Genel Çekim Sorunları

20 yıl önce
Cevap: Krallar Hariç

malesef açılmıyor

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: arkadaşlar after effekcts kitabı arıyorum türkçe

google.com> After Effetcs Tutorials bu kadar.

Forumda After Effects

20 yıl önce
Cevap: arkadaşlar after effekcts kitabı arıyorum türkçe

Satın mı almak istiyorsun, napmak istiyorsun başlık hiçbi işe yaramıyor biraz bişi yazsaydında anlasaydık veya forumu araştırsaydın.

Forumda After Effects

20 yıl önce
Cevap: bauhaus dolly'si

bauhaus'da epey çeşit tekerlek bulunuyor bunu yapmaya gittiğimde bakmıştım.

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce
Cevap: ...PARASIZLIK PARASIZLIK VE PARASIZLIK...

Hayırlı olsun

Forumda Kamerayı Bulmak

20 yıl önce
Cevap: film goruntusu

İyi ışık almamış görüntülerde contrast ve brightness ayarları görüntüyü çok kötüleştiriyor sitede yayınlanan değerleri hep uygulama her kareye kendinin beğendiği ayarı ver.Çok contrast verme elindeki ...

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: Togan Gökbakarın ödüllü Koş baba koş'u

Evet gerçekten öyle yani bazı sahneler düşünülmüştür kafada ama kafandaki çekim asla çıkmaz oraya.Zaten konu çok bilindik bir adam karıştırma fln.Çok eksikleri var. Büfeden alsa o sosisliyi kimse takı...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Sayfa 388 / 397