Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: g5-pc genel Fiyat bakımından söylemiştim tabiki bir g5 e yetişemez ama pc'nin üstünde bir alet olacağı kesin hem notebook gibi istediğin yere taşıyabilir monitör oldukça bağlayabilirsin. Aralarında dağlar kadar f... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
20 yıl önce |
|
Cevap: veee Mutlu son.........*****CANON XL1E***** Güle güle kullan o paraya çok güzele gelmiş |
20 yıl önce | |
|
Cevap: g5-pc genel Eğer bu işten para kazanıcaksan -ki kısa filmden kastım çok zor- diğer dallarından bahsediyorum uğrunda verilebilecek bir miktar.Ama onun yerine çift işlemcili bir mac mini alıp ev kullanıcıları olara... |
20 yıl önce |
|
Cevap: g5-pc genel Rahatlıkla yerini alır, şöyle diyim biraz uzak bir örnek mac dizüstüleri için konuşuyorum.Bir görsel efekt uzmanının roportajını izliyordum 1 tane 17' mac powerbook ile bir hollywood filmi şuan adını ... |
20 yıl önce |
|
Cevap: veee Mutlu son.........*****CANON XL1E***** Xl1 i 3000 lira 2. el aldınız değil mi?Dükkandan mı yoksa satıcıdan mı aldınız? |
20 yıl önce | |
|
Cevap: g5-pc genel Çalıştırır.Rahatlıklaİşlemci nedir? |
20 yıl önce |
|
Cevap: dvd writer Nec almanızı şiddetle tavsiye ederim.Sonrasında Asus gelirLG alabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum, Cdleri yazıyor ama başka dvdromlar okurken kesin sorun yaratıyor.CD seçmiyor ama yazarken güvenilmez, ... |
20 yıl önce |
|
Cevap: sniper effect Videoyu hareketli çekip üstüne şeffay layerda sniper çizgilerini çekip AE'e psd dosyası olarak at ve üstüne koy videonun. |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: veee Mutlu son.........*****CANON XL1E***** Hayırlı ve uğurlu olsun. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Basic 3D efektinde ufak bi sorum var? (+ transparantlık) Anladım gibi ama şunu diyim;fonu çevirince yazının üstüne mi biniyor?Biniyorsa.3D layer yap hepsini ki zaten öyledir.3D görüşüne geç ve (Pers.) Fonu biraz geriye al yazıdan bu sorun kalkar ortadan. |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: Basic 3D efektinde ufak bi sorum var? (+ transparantlık) Başılığı soruya uygun açalımhaha böyle basit bir soru karşısında hayretler içerisinde kaldım.PSD dosyası kabul ediyor Premiere niye kasıyorsun ki arkasını yeşile boyadığın font resmini atıyorsun.Direk... |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: Sin City tarzı bir film @sinandinc çok güzel bir paylaşım |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Sin City tarzı bir film emule yolları gözüktü. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Yeşil Perde Olayını Yapıcam Ama Nasıl Bir Yeşil? :)) Yabancı dilin varsa bu siteyi incelemeni tavsiye ederim.50 dolara çıkan bir yeşil perde. Nasıl bir yeşil perde?Yani mat mı , parlak mı , kumaş mı vs..vs..Mat mümkünse kumaş olabilir.Özel bir durumu ... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
20 yıl önce |
|
Cevap: fotomontaj nasil yapilir? Evet böyle anlatsaymışsın olay herkes için çok daha anlaşılır olucakmış.Güzel bir deneyim gerçekten.. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |