Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: g5-pc genel

Fiyat bakımından söylemiştim tabiki bir g5 e yetişemez ama pc'nin üstünde bir alet olacağı kesin hem notebook gibi istediğin yere taşıyabilir monitör oldukça bağlayabilirsin. Aralarında dağlar kadar f...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

20 yıl önce
Cevap: veee Mutlu son.........*****CANON XL1E*****

Güle güle kullan o paraya çok güzele gelmiş

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

20 yıl önce

Eğer bu işten para kazanıcaksan -ki kısa filmden kastım çok zor- diğer dallarından bahsediyorum uğrunda verilebilecek bir miktar.Ama onun yerine çift işlemcili bir mac mini alıp ev kullanıcıları olara...

20 yıl önce

Rahatlıkla yerini alır, şöyle diyim biraz uzak bir örnek mac dizüstüleri için konuşuyorum.Bir görsel efekt uzmanının roportajını izliyordum 1 tane 17' mac powerbook ile bir hollywood filmi şuan adını ...

20 yıl önce

Xl1 i 3000 lira 2. el aldınız değil mi?Dükkandan mı yoksa satıcıdan mı aldınız?

20 yıl önce

Çalıştırır.Rahatlıklaİşlemci nedir?

20 yıl önce
Cevap: dvd writer

Nec almanızı şiddetle tavsiye ederim.Sonrasında Asus gelirLG alabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum, Cdleri yazıyor ama başka dvdromlar okurken kesin sorun yaratıyor.CD seçmiyor ama yazarken güvenilmez, ...

20 yıl önce
Cevap: sniper effect

Videoyu hareketli çekip üstüne şeffay layerda sniper çizgilerini çekip AE'e psd dosyası olarak at ve üstüne koy videonun.

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce

Hayırlı ve uğurlu olsun.

20 yıl önce
Cevap: Basic 3D efektinde ufak bi sorum var? (+ transparantlık)

Anladım gibi ama şunu diyim;fonu çevirince yazının üstüne mi biniyor?Biniyorsa.3D layer yap hepsini ki zaten öyledir.3D görüşüne geç ve (Pers.) Fonu biraz geriye al yazıdan bu sorun kalkar ortadan.

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: Basic 3D efektinde ufak bi sorum var? (+ transparantlık)

Başılığı soruya uygun açalımhaha böyle basit bir soru karşısında hayretler içerisinde kaldım.PSD dosyası kabul ediyor Premiere niye kasıyorsun ki arkasını yeşile boyadığın font resmini atıyorsun.Direk...

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: Sin City tarzı bir film

@sinandinc çok güzel bir paylaşım

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Sin City tarzı bir film

emule yolları gözüktü.

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Yeşil Perde Olayını Yapıcam Ama Nasıl Bir Yeşil? :))

Yabancı dilin varsa bu siteyi incelemeni tavsiye ederim.50 dolara çıkan bir yeşil perde. Nasıl bir yeşil perde?Yani mat mı , parlak mı , kumaş mı vs..vs..Mat mümkünse kumaş olabilir.Özel bir durumu ...

Forumda DIY - Kendin Yap

20 yıl önce
Cevap: fotomontaj nasil yapilir?

Evet böyle anlatsaymışsın olay herkes için çok daha anlaşılır olucakmış.Güzel bir deneyim gerçekten..

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Sayfa 387 / 397