Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: ULEAD VİDEO STUDİO İLE BİR SORUN????????????????????? Yaparsın desem. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: paintte animasyon yapmak Bir tanede klip isterim:D |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: paintte animasyon yapmak yok denedim hocam.. dedim ya özürlüyüm diye 🙂 döve döve öğretcem ben sana 😆 😆 😆 |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: paintte animasyon yapmak Helal süpersin nası uğraştın bu kadar işin gücün mü yok:)Sana acilen Flash öretmek lazım |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: 3D Cool Edit ile 3D Stüdyo Max arasındaki fark ? Selam hepatitb Particle Illusion kullandınmı nasıl daha mı kolay internetde araştırdım biraz daha kafam karıştı ae ile sanki rakip gibiler gibime geldi ancak çoğunlukla ae diyorlar birde ben flah pla... |
20 yıl önce |
|
Cevap: XL2 vs Ag-DVX100B Üstün bir kamera xl2 biliyorsundur.Tabi bu kadar paran varsa neden almayasın.50p ve 24p ve gercek kayıt 16:9 gerçek çekimi var.962 x 480 p çekim çözünürlülüğü, değişebilir mercek.Direkt olarak HDD'ye ... |
20 yıl önce | |
|
Cevap: 3D Cool Edit ile 3D Stüdyo Max arasındaki fark ? Aslında hiç zorlanmana gerek yok öyle karışık 3d programlarla.Onları Particle Illusion ve AE ile yapmayı denemelisin. |
20 yıl önce |
|
Cevap: 3D Cool Edit ile 3D Stüdyo Max arasındaki fark ? 3D Studio Max tamamen profesyöneldir.Bir çok filmde kullanılmıştır.Herşeyi yapabilirsin onunla öğrenirsen. 3D Cool Edit.Sadece eğlence amaçlı bir programdır.Yaratıcılık fln yoktur.Birşeyler yapılamaz.... |
20 yıl önce |
|
Cevap: XL2 vs Ag-DVX100B xl2 ile dvx100b rakip olamazhvx200 başka bir klasmanda.xl2 al. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: . Film hakkında biraz ayrıntı versen |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: 3D Cool Edit ile 3D Stüdyo Max arasındaki fark ? Bu soruyu duymamış olayım 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 |
20 yıl önce |
|
Cevap: Matte Box Ne İşe Yarar? Site çok güzel, biraz ingilizce lazım panasonic kullanıcıları ve almak isteyenler gezsin görsün başka böyle kaynak yoktur.Sample videolar araştırmalar incelemeler yorumlar..Guy Bruner Bu adamın yoruml... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
20 yıl önce |
|
Cevap: Matte Box Ne İşe Yarar? gs180 için var sanırım ama Türkiye'de bulamazsın. Genelde çekimlerdeki güneş ışığını lense gelmesini ve filtreleri kolayca takımını sağlayan aparattır.Kameraya taktın mı zengin gösterir 😆 😆 |
Forumda Görüntü Yönetimi |
20 yıl önce |
|
Cevap: g5-pc genel Evet çok haklısın ... Hangi matbaaya gittiysem hep g4 kullanıyorlar hemde bu sene alanlarda çok ... G5 götürür bayağı beni ... Avid yada Velocity nin kasaları oluyo ya 2 monitörlü bilgisayarı oluyor o... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
20 yıl önce |
|
Cevap: g5-pc genel G5 seni 10 senede götürür,şuan ofiste g4 yapım yılı 1996 hala freehand ve photoshop çatır çatır açıyor. Almışken en iyisini almak lazım tabi.Şöyle diyeyim G5 profesyonel iMac amatör için güzeldir. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
20 yıl önce |