Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: render sorunu Normalde proje dosyasında gerekir ama ayarlar veya donanıma bağlı hatalar yüzünden yarıda kesiliyor olabilir. |
Forumda After Effects |
20 yıl önce |
|
Cevap: Sony DCR-VX2100E, sipariş verdim. dvx100 önerebilirim Sony'den bin kat daha iyi. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: sorun! canon mv690 16:9 ekran olayı 4:3 televizyonlar 16:9 desteklemezler. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
20 yıl önce |
|
Cevap: render sorunu Render aralığı 200 kareye ayarlıdır.Timeline'dan ayarlayabilirsin. |
Forumda After Effects |
20 yıl önce |
|
Canon XL1/2 için 35mm Adaptör (35mm&16mm) Canon XL1 için 35mm Adaptör (35mm&16mm)Derleyen: Heporinna Yağmurköpeği'nden sonra bende siteleri gezerken gözüme bir site takıldı ve sizinle paylaşmak istiyorum Canon XL1 kameraları olanlar için ... |
20 yıl önce | |
|
Cevap: iyi bir montaj programı bilen varmı Vegas 6 |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: Windows'ta con adında bir dosya oluşturulamıyor... ozan.kurt gerçekten işin gücün yok dimiwindiwsta öyle dosya oluşmaması ne "Diğer Software (Montaj için) " forumuyla ne kısa filmle nede başka bir şeyle alakası var. |
Forumda Konu Dışı |
20 yıl önce |
|
Cevap: gece moduyla ilgili Hayır yok.Gece modde iken çekim yapıldığı nasıl anlaşılmamış. |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: timeline kayboldu Workline i yenile |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: dv'den 35 mm'ye aktarma Size sanırım Sineefekt yardımcı olabilir bu konuda.Bana özelden ulaşırsanız yetkili bir kişinin msn adresini verebilirim. Saygılar |
20 yıl önce | |
|
Cevap: capture card En yakın zamanda fireware kart al.Tv kartından görüntü kaybı çok olur.Veya capture kartlar var ama fiyatları 100-300$ arasında değişiyor en iyisi bir fireware edinmek 25 liraya fln bulabilirsin kayıp... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
20 yıl önce |
|
Cevap: fotoğraf objektifli görüntü efekti After Effects ile yapabilirsin.Photoshop'ta böyle bir taslak çıkartıcaksın sonrasında psd. olarak kaydedip AE programının içine atıcaksın. Veya sanırım "Toolfarm Inc." firmasının buna özel senin iste... |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: Star Wars Fan Filmi: Sonun Başlangıcı -Fragman Yayında! Sonunda istediğiniz başlangıçtasınız.Çok güzel bir fragman ve devamında bunun kalitesinde bir film olucağa benziyor.Başarılar, çok beğendim.Gerçekten bir SW filminde hissettim diyebilirim kendimi.Müzi... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Bilgisayar Kilitlenme Sorunu Bilgisayarcı bir güzel enayi yerine koymuş seni satmışta satmış,Hiçbir bilgisayar bu sorunlardan kitlenmez.Neyse geçmiş olsun.Büyük ihtimal ekran kartı fazla ısınıyor ve sistem kitleniyor.Bilgisayarcı... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
20 yıl önce |
|
Cevap: ULEAD VİDEO STUDİO İLE BİR SORUN????????????????????? Premiere e kötü diyene Edius geç diyene Avid'e geç hiçbirini takma da denir ama montaja yeni başlayan birine direk onları önermek mantıksız biraz amatör programlarla takılmak lazım önce. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |