Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: render sorunu

Normalde proje dosyasında gerekir ama ayarlar veya donanıma bağlı hatalar yüzünden yarıda kesiliyor olabilir.

Forumda After Effects

20 yıl önce
Cevap: Sony DCR-VX2100E, sipariş verdim.

dvx100 önerebilirim Sony'den bin kat daha iyi.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

20 yıl önce
Cevap: sorun! canon mv690 16:9 ekran olayı

4:3 televizyonlar 16:9 desteklemezler.

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

20 yıl önce
Cevap: render sorunu

Render aralığı 200 kareye ayarlıdır.Timeline'dan ayarlayabilirsin.

Forumda After Effects

20 yıl önce
Canon XL1/2 için 35mm Adaptör (35mm&16mm)

Canon XL1 için 35mm Adaptör (35mm&16mm)Derleyen: Heporinna Yağmurköpeği'nden sonra bende siteleri gezerken gözüme bir site takıldı ve sizinle paylaşmak istiyorum Canon XL1 kameraları olanlar için ...

20 yıl önce
Cevap: iyi bir montaj programı bilen varmı

Vegas 6

Forumda Diğer Yazılımlar

20 yıl önce
Cevap: Windows'ta con adında bir dosya oluşturulamıyor...

ozan.kurt gerçekten işin gücün yok dimiwindiwsta öyle dosya oluşmaması ne "Diğer Software (Montaj için) " forumuyla ne kısa filmle nede başka bir şeyle alakası var.

Forumda Konu Dışı

20 yıl önce
Cevap: gece moduyla ilgili

Hayır yok.Gece modde iken çekim yapıldığı nasıl anlaşılmamış.

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: timeline kayboldu

Workline i yenile

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: dv'den 35 mm'ye aktarma

Size sanırım Sineefekt yardımcı olabilir bu konuda.Bana özelden ulaşırsanız yetkili bir kişinin msn adresini verebilirim. Saygılar

20 yıl önce
Cevap: capture card

En yakın zamanda fireware kart al.Tv kartından görüntü kaybı çok olur.Veya capture kartlar var ama fiyatları 100-300$ arasında değişiyor en iyisi bir fireware edinmek 25 liraya fln bulabilirsin kayıp...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

20 yıl önce
Cevap: fotoğraf objektifli görüntü efekti

After Effects ile yapabilirsin.Photoshop'ta böyle bir taslak çıkartıcaksın sonrasında psd. olarak kaydedip AE programının içine atıcaksın. Veya sanırım "Toolfarm Inc." firmasının buna özel senin iste...

Forumda Adobe Premiere

20 yıl önce
Cevap: Star Wars Fan Filmi: Sonun Başlangıcı -Fragman Yayında!

Sonunda istediğiniz başlangıçtasınız.Çok güzel bir fragman ve devamında bunun kalitesinde bir film olucağa benziyor.Başarılar, çok beğendim.Gerçekten bir SW filminde hissettim diyebilirim kendimi.Müzi...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Bilgisayar Kilitlenme Sorunu

Bilgisayarcı bir güzel enayi yerine koymuş seni satmışta satmış,Hiçbir bilgisayar bu sorunlardan kitlenmez.Neyse geçmiş olsun.Büyük ihtimal ekran kartı fazla ısınıyor ve sistem kitleniyor.Bilgisayarcı...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

20 yıl önce
Cevap: ULEAD VİDEO STUDİO İLE BİR SORUN?????????????????????

Premiere e kötü diyene Edius geç diyene Avid'e geç hiçbirini takma da denir ama montaja yeni başlayan birine direk onları önermek mantıksız biraz amatör programlarla takılmak lazım önce.

Forumda Diğer Yazılımlar

20 yıl önce
Sayfa 385 / 397