Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Mezarlık Film 3D Intro Çok başarılı olmuş, eline sağlık. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: ADOBE PREMİERE 1.5 DE MONİTÖRDE EFFECT CONTROL Anlatmak istediğini daha açık yazarmısın? |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: Dvd mönüsü yapmak Evet aynı dvd tarzında vob yapıp atıyor 3 aşaması vardı sanırım ilk videoları koyuyorsun sora arkasına müzik seçiyorsun, yazılarını yazıyorsun oldukça basit zaten preview ekranı var direk orda yapıyor... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: Dvd mönüsü yapmak Nerovision eklenti olması gerekiyor. |
20 yıl önce |
|
Cevap: Dvd mönüsü yapmak NERO neroVision'da basitçe yaparsınız sadece Nero 6 olması lazım. |
20 yıl önce |
|
Cevap: mini35 ile bir müzik video KKYMN'den Başarılı olmuş, tebrik ederim. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Dvd mönüsü yapmak NERO neroVision |
20 yıl önce |
|
Cevap: Stable Cam-yapılması basit,başlangıç düzeyi titreşim engelle Çok pahalıya satıyor uyanık:) 10liralık malzeme halbuki. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
20 yıl önce |
|
Cevap: Biri bana anlatabilir mi?Vantuzlu aparat nasıl yapılır? İstanbul'da isen Karaköy'de bu aparat nalburların sokağında var ben tanesini 40 milyona aldım her birinde tutma kolu ve 2 tane vantuzu var.Üstüne kelepçe ile tahtayı oturttum onun üstüne de kamera.Van... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
20 yıl önce |
|
Cevap: Kaseti başka bir kamerada çalmak Çekim kalitesi ile okuma kalitesi ayrı.Birçok kullanıcı kafası eskimesin diye milyarlık makinelerinin yanına 500liralık ufak bi minidv alıyor kaset sarmak ve aktarmak için.Yani Sony ile Panasonic aras... |
20 yıl önce | |
|
Cevap: oyun için mi post produksiyon için mi ekran kartı? Güzel bir yazı teşekkürler.Bir sitede nVidia normal oyun kartlarını yazılım yükleyerek Quadro'ya çevirebilme yazıyordu.Gerçekten böyle bir imkan var daha az paraya Quadro sahibi olma. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
20 yıl önce |
|
Cevap: Dizüstü Performansı Doğrudur sanırım İstanbul kadıköy mağazasında test imkanı varmış. |
20 yıl önce |
|
Cevap: HVX 200 vs JVC HD100 JVC HD100 tabiki |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Dizüstü Performansı Evet sanırım Asus veya Compaq tam olarak bilemiyorum ama laptoplar cidden iyi İstanbulda isen git showroom'una bak çünkü test etmene imkan tanıyorlarmış.Şuan 50ye yakın sanırım satış yeri var ve Türki... |
20 yıl önce |
|
Cevap: Dizüstü Performansı Oyunları kapatıyor derken?Atıyormu? Bunun tek sorunu ekran kartıdır.Laptoplarda ekran kartı fazla iyi koymuyorlar esat yakında sana bir laptop önericem. Türkiye'de fiyat/performans olarak en iyi lapt... |
20 yıl önce |