Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Ayrılık

Çok iyi bir kısa zaten ödülleride topladı:)

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Silinen başlıkar

Program yayınlanmasının kalkması kötü olmuş, bunun bir sebebi vardır büyük olasılık kkymn forum geniş kitlelere açılması olasıdır. Program isteklerini bana özelden bindirene bulmaya çalışıcam en kısa ...

Forumda Konu Dışı

20 yıl önce
Cevap: Batarya!

Panasonic Showroom'lar oluyor, bulunamayacak birşey değil.

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce
Cevap: Biraz daha capture karti uzerine yazdim

Teşekkürler

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

20 yıl önce
Cevap: Afterden ses alamıyorum çalışırken

AE 'de sistem içersinde sesli oynatma normal düzende yok.Numpad'den 0 tuşunu kullanırsan render tekrar edilir bu sefer sesli bir biçimde izleyebilirsin program içersinde.Bunun temeli böyledir.

Forumda After Effects

20 yıl önce
Emre Aydın - Afili Yalnızlık

Emre AydınAfili Yalnızlık[b]Belki Bir Gün Özlersin(Amatör yapılmış bir video klip - yollamamın amacı sitedeki amatör kısa filmcilere izlemesini sağlamak ben beğendim CC dışında oldukça güzel olmuş-Kli...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Canon XL 35mm adaptörünü ne yapsýn?

Benim açtığım başlıktaki adaptörü incelerseniz güzel birşeye benziyor aslında.Extra bir küçültücü ile bu sorun yok edilebilir diye düşünüyorum o kadar der edilmemesi gerekir.Biraz görüntüden kayıp bil...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

20 yıl önce
Animasyon filmim için senaryolarınızı bekliyorum.

_____________________________________________________________Bu seneki projem olacak olan animasyon filmim için senaryo aramaktayım:_____________________________________________________________Animasy...

Forumda Senaryo ve Hikaye

20 yıl önce
Cevap: Dizüstü Performansı

Türkiye'nin üçüncü büyük Kenti'ndeyim ama Apple Showroom'dan vazgeçtim doğru düzgün bu makinaları satan ne bir mağza ne de bir servisi var..Az önce imrenerek baktım İstanbul Apple Showroom mağzasının...

20 yıl önce

Kadir Köymen'in apple'ı kullanamamasından kaynaklanıyor.Tartışılmaz Xeon işlemcili bir bilgisayar toplayıp G5 fiyatına daha az performans yakalayabilir ama alışık olduğu işletim sistemini kullanır tam...

20 yıl önce
Cevap: CANON XL H1 ile ilgili herþey

Hd tvler şuanda kaliteli olarak monitör olarak kullanılabiliyor.Yeni çıkan monitörlerde yüksek çözünürlükle sanıyorum ki hd teknolojisini destekliyorlar.Yakında zaten böyle monitörlerde çıkıcaktır emi...

20 yıl önce

Fiyatlarını araştırdım yurtdışında fiyatları bu 2100 dolara buldun mu bilmiyorum belki başka modeli olabilir.3800 ile 2300 dolar arasında seyrediyor. 4GB ram özelliklisini göremedim. Bu fiyatı vermek...

20 yıl önce

buyur arkadaşım HP Compaq nw9440 Mobile Workstation Intelin yeni duo core işlemcisi ile 2.16 ghz clock rate'e ulasabiliyor.NVIDIA Quadro FX 1500M 512 mb kartıyla grafik 17" wide screen,4096Mb(4GB) RAM...

20 yıl önce
Cevap: CANON XL H1 ile ilgili herþey

Bir kaç ay önce ilk hdv yayını yapan japon kanalı oldu.(ülkeden tam emin değilim) 3-4 sene içersinde Türkiye geçiceği konuşulmakta bakan bunun hakkında açıklama yapmıştı ama bu 7-8 seneyi bulur.Şuan H...

20 yıl önce
Cevap: Bu Coyo-T deli mi ne???

Kim napsın floopy'nin içini şöyle bir işlemci çalışma prensiplerini anlatan sökme yapta gözümüz gönlümüz açılsın:)

Forumda Konu Dışı

20 yıl önce
Sayfa 383 / 397