Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: oyuncu ve montaj konusunda yardımcı olabilirim

Teşekkürler;)

Forumda Ekip Arayışı

20 yıl önce
Senaryo arıyorum (animasyon)

_____________________________________________________________Bu seneki projem olacak olan animasyon filmim için senaryo aramaktayım:_____________________________________________________________Animasy...

Forumda Senaryo ve Hikaye

20 yıl önce
Cevap: The Last Call

Tabikide Lost'daki o teknik ayrı bir güzel sallantı hatta resmen sallama o bazı aksiyon sahnelerini kolay çıkartmak için, ama sallantı öyle bir 35mm ile çekildiği için bize güzel geliyor yani sallantı...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: sanat yönetmeni (istanbul)

Forumda Ekip Arayışı

20 yıl önce

sallamalı kamera bilerek yapılmışsa bunun amacı nedir? kamera hareketleri hakkında bilmediğim çok şey var biri sahnedeki etkisini söylerse sevinirim. Genelde benim düşüncem 2li dialogları tek kamerada...

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Hikaye güzel olmayabilir, çekimleri beğendim diyebilirim sallanma eşit olarak olsaymış güzel bir heyacan katabilirmiş.Ama bu genelde sağ ve sol sallantı olmuş, yani istenmeyerek elde çekilmiş bir hav...

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: sony DSR-PD170P ?

Yüksek seviyedeki iyi kameralardan bir tanesi ama tavsiyem hvx serisi panasonic olur.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

20 yıl önce
Cevap: HVX 200 vs JVC HD100

dv-art'ın önceki yazısında dediği gibi (katılıyorum) p2 gereksiz ve pahalı firestorm(doğrumu yazdım bilmiyorum) çok daha mantıklı çözüm.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

20 yıl önce
Cevap: Mezarlık Film 3D Intro

Cinema4d dosyaları bildiğim kadarı ile yine aynı programda render ediliyor.Maxwell kullanmadıysa ki kullanmadığını düşünüyorum.

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: yeni filmimizin fragmanı

Ben de Anadolu gsf'denim.Bir yerde okudum sadece.Ondan sordum.

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Dvd mönüsü yapmak

O extra olarak yüklenmesi gereken bir program.Bende bundle pack vardı dvd olarak içinde vardı.Ama netten bir bakayim. Nero 7'nin içinde geliyormuş okuduğuma göre mesaj kutuma mesaj bırakın, ben progra...

Forumda Diğer Yazılımlar

20 yıl önce

@dodo sanırım anadolu stv'desiniz?

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: After Effects yapılan filmleri buraya toparlıyalım

Uçan adam çok güzel:D

Forumda Konu Dışı

20 yıl önce
Cevap: ..

Aquarium filmini nereden bulup izleyebilirim merak ettim.

Forumda Arşiv

20 yıl önce

Fragman tadında olmamış.Filmin havasına şarkılar hiç yakışmamız.Biz de çektik mafyacılık filmi gerçekten iyi konu değil.

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Sayfa 381 / 397