Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: oyuncu ve montaj konusunda yardımcı olabilirim Teşekkürler;) |
Forumda Ekip Arayışı |
20 yıl önce |
|
Senaryo arıyorum (animasyon) _____________________________________________________________Bu seneki projem olacak olan animasyon filmim için senaryo aramaktayım:_____________________________________________________________Animasy... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
20 yıl önce |
|
Cevap: The Last Call Tabikide Lost'daki o teknik ayrı bir güzel sallantı hatta resmen sallama o bazı aksiyon sahnelerini kolay çıkartmak için, ama sallantı öyle bir 35mm ile çekildiği için bize güzel geliyor yani sallantı... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: sanat yönetmeni (istanbul)
|
Forumda Ekip Arayışı |
20 yıl önce |
|
Cevap: The Last Call sallamalı kamera bilerek yapılmışsa bunun amacı nedir? kamera hareketleri hakkında bilmediğim çok şey var biri sahnedeki etkisini söylerse sevinirim. Genelde benim düşüncem 2li dialogları tek kamerada... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: The Last Call Hikaye güzel olmayabilir, çekimleri beğendim diyebilirim sallanma eşit olarak olsaymış güzel bir heyacan katabilirmiş.Ama bu genelde sağ ve sol sallantı olmuş, yani istenmeyerek elde çekilmiş bir hav... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: sony DSR-PD170P ? Yüksek seviyedeki iyi kameralardan bir tanesi ama tavsiyem hvx serisi panasonic olur. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: HVX 200 vs JVC HD100 dv-art'ın önceki yazısında dediği gibi (katılıyorum) p2 gereksiz ve pahalı firestorm(doğrumu yazdım bilmiyorum) çok daha mantıklı çözüm. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Mezarlık Film 3D Intro Cinema4d dosyaları bildiğim kadarı ile yine aynı programda render ediliyor.Maxwell kullanmadıysa ki kullanmadığını düşünüyorum. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: yeni filmimizin fragmanı Ben de Anadolu gsf'denim.Bir yerde okudum sadece.Ondan sordum. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Dvd mönüsü yapmak O extra olarak yüklenmesi gereken bir program.Bende bundle pack vardı dvd olarak içinde vardı.Ama netten bir bakayim. Nero 7'nin içinde geliyormuş okuduğuma göre mesaj kutuma mesaj bırakın, ben progra... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: yeni filmimizin fragmanı @dodo sanırım anadolu stv'desiniz? |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: After Effects yapılan filmleri buraya toparlıyalım Uçan adam çok güzel:D |
Forumda Konu Dışı |
20 yıl önce |
|
Cevap: .. Aquarium filmini nereden bulup izleyebilirim merak ettim. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: yeni filmimizin fragmanı Fragman tadında olmamış.Filmin havasına şarkılar hiç yakışmamız.Biz de çektik mafyacılık filmi gerçekten iyi konu değil. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |