Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Tolga Yıldız'ın ilk kısa filmi NiDYA YouTube'da!!!

Filme ulaşamıyorum linkte silinmiş.

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Canon gl 2 arıyorum

3500 USD çok pahalı ya:S

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

20 yıl önce
Cevap: Bu olay nedir kadir abi ???

Onu tartıcak bir madde kullanırsın.

Forumda Ticari Ürünler

20 yıl önce
Cevap: Biz DVX100 acemileri için bir kaç minik tecrübe

Kaşları da sayarsan 4:3 oluyordur.

20 yıl önce
Cevap: Dizüstü Performansı

Yok öyle şey olur mu o zaman kamera tavsiyesi isteyene de belirli bir marka kamera söledik mi o markanın reklamı olur. Forum ortamı burası tartışma alanı.Karşılaştırmalar reklam olmayacak dereceye kad...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

20 yıl önce
Re: başka söze gerek yok

İnceleyin derimBiz istedik onlar üretti...Hala Masaüstü bir iş istasyonu performansını yakalayamaz diyen var mı? 🙄 yakalar ancak sorun upgradable olmaması yani masaustundeki 5 yıl sonraki rahatlıgını...

20 yıl önce
Cevap: FW :))))))))

Oyunculuk çok güzel ve içten.Tebrik ederim, çok beğendim.Bir gerçeğide tekrardan anlatmış oldunuz.

Forumda Arşiv

20 yıl önce
Cevap: Canon HV10 - Sony HC3 Kapıştırması

Sony HC3 açık ara farkı var.

20 yıl önce
Eskişehir

Arkadaşlar sanatsal ve kültürel aktivitelerin çok yoğun olarak yaşandığı Eskişehir gibi bir ilimizde kısacıların birbirine uzak kalması olmaz.Bu başlıkta tanışalım, birbirimize yardım edelim.

Forumda Ekip Arayışı

20 yıl önce
Cevap: sen-der

Beğenilen her senaryoyu tartışmak için bence görüşüyorlardır.Ama çok güzel bir haber en yakın zamanda değerlendirmeni tavsiye ederim.

Forumda Senaryo ve Hikaye

20 yıl önce
Cevap: Senaryo arıyorum (animasyon)

Yakın zamanda karaladığım 2 tane senaryoyu burada paylaşıcam zaten sizlerin değerleri yapıcı yorumlarını almak isterim.

20 yıl önce
Cevap: DVX100B için mikrofon, filtre ve aksesuar tavsiyeleri

Rode?

Forumda Ses ve Kayıt

20 yıl önce

İşte senaryo bulursanız bana;)S.Darkly kalitesine yakın birşeyler yapmaya çalışıcağımdan emin olabilirsiniz.

20 yıl önce

O film de zaten bu filmi yapan kişilerin elinden çıktı:)veya karıştırıyorum Walking Life'da olabilir 😕 Oldukça güzeldi ama hepsini izleyemedim, izlemeye çalışıcam.Onda daha değişik bir teknik kullanıl...

20 yıl önce
Cevap: capture cartı dazzle

dazzle bildiğim kadarıyla pinnacle'in ürünü.Gördüğüm herkes dazzle kullanıyor senin için daha iyi olucaktır.Çünkü sağladığı dvin out girişleri fireware'de yapamayacağın şeylere olanak sağlıcaktır ki b...

20 yıl önce
Sayfa 380 / 397