Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Tolga Yıldız'ın ilk kısa filmi NiDYA YouTube'da!!! Filme ulaşamıyorum linkte silinmiş. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Canon gl 2 arıyorum 3500 USD çok pahalı ya:S |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Bu olay nedir kadir abi ??? Onu tartıcak bir madde kullanırsın. |
Forumda Ticari Ürünler |
20 yıl önce |
|
Cevap: Biz DVX100 acemileri için bir kaç minik tecrübe Kaşları da sayarsan 4:3 oluyordur. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Dizüstü Performansı Yok öyle şey olur mu o zaman kamera tavsiyesi isteyene de belirli bir marka kamera söledik mi o markanın reklamı olur. Forum ortamı burası tartışma alanı.Karşılaştırmalar reklam olmayacak dereceye kad... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
20 yıl önce |
|
Re: başka söze gerek yok İnceleyin derimBiz istedik onlar üretti...Hala Masaüstü bir iş istasyonu performansını yakalayamaz diyen var mı? 🙄 yakalar ancak sorun upgradable olmaması yani masaustundeki 5 yıl sonraki rahatlıgını... |
20 yıl önce |
|
Cevap: FW :)))))))) Oyunculuk çok güzel ve içten.Tebrik ederim, çok beğendim.Bir gerçeğide tekrardan anlatmış oldunuz. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV10 - Sony HC3 Kapıştırması Sony HC3 açık ara farkı var. |
20 yıl önce | |
|
Eskişehir Arkadaşlar sanatsal ve kültürel aktivitelerin çok yoğun olarak yaşandığı Eskişehir gibi bir ilimizde kısacıların birbirine uzak kalması olmaz.Bu başlıkta tanışalım, birbirimize yardım edelim. |
Forumda Ekip Arayışı |
20 yıl önce |
|
Cevap: sen-der Beğenilen her senaryoyu tartışmak için bence görüşüyorlardır.Ama çok güzel bir haber en yakın zamanda değerlendirmeni tavsiye ederim. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
20 yıl önce |
|
Cevap: Senaryo arıyorum (animasyon) Yakın zamanda karaladığım 2 tane senaryoyu burada paylaşıcam zaten sizlerin değerleri yapıcı yorumlarını almak isterim. |
20 yıl önce |
|
Cevap: DVX100B için mikrofon, filtre ve aksesuar tavsiyeleri Rode? |
Forumda Ses ve Kayıt |
20 yıl önce |
|
Cevap: Senaryo arıyorum (animasyon) İşte senaryo bulursanız bana;)S.Darkly kalitesine yakın birşeyler yapmaya çalışıcağımdan emin olabilirsiniz. |
20 yıl önce |
|
Cevap: Senaryo arıyorum (animasyon) O film de zaten bu filmi yapan kişilerin elinden çıktı:)veya karıştırıyorum Walking Life'da olabilir 😕 Oldukça güzeldi ama hepsini izleyemedim, izlemeye çalışıcam.Onda daha değişik bir teknik kullanıl... |
20 yıl önce |
|
Cevap: capture cartı dazzle dazzle bildiğim kadarıyla pinnacle'in ürünü.Gördüğüm herkes dazzle kullanıyor senin için daha iyi olucaktır.Çünkü sağladığı dvin out girişleri fireware'de yapamayacağın şeylere olanak sağlıcaktır ki b... |
20 yıl önce |