Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: render in ekran kartyla ilgisi varmı nVidia 6600 alabilirsintabki ATi ekran kartının modelini yazarsan daha ayrıntılı birşey söyleyebilirim. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: render in ekran kartyla ilgisi varmı Ne kadar bütçen var ona göre birşey tavsiye edim. |
20 yıl önce |
|
Cevap: 1000$ a NVGS500 buldum Sizce almalımıyım? Birkaç manuel ayar daha katı yani izin yok, ama yine klasmanda en iyilerden bence al. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
20 yıl önce |
|
Cevap: Monitör sorunu Tamir olcağına yeni monitör almak daha hayırlı olur. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
20 yıl önce |
|
Cevap: Monitör sorunu Anlaşılması zor değil, ekranda acaip şeyler belirmeye renkler kaymaya dalgalanmaya başladıysa, olur.Eğer TCO 03 damgalı değilse bu gibi cihazlardan korkmak lazım. |
20 yıl önce |
|
Cevap: Monitör sorunu Manyetik etkide kalmış olabilir, telefon, hoparlör veya benzeri aletler var ise uzaklaştır. |
20 yıl önce |
|
Cevap: render in ekran kartyla ilgisi varmı render in ekran kartyla ilgisi varmı-Evet var |
20 yıl önce |
|
Cevap: geniş açı ? Geniş açının açıları var.28-14 arası gibi4mm bile inenler var sanırım(ama hiçbi filmde kullanılmaz.) ama epey pahalı vede bozulma çok oluyor.15-20 arasındaki geniş açılar alınabilecek en düşük olanlar... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
20 yıl önce |
|
Cevap: Canon XL1/2 için 35mm Adaptör (35mm&16mm) baris begen xl2 diye arattın mı imdb.com'da detaylı aramada tonlarca film görüceksin 😉 |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Canon XL1/2 için 35mm Adaptör (35mm&16mm) Bunlar ile birçok sinema filmi çekildi. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: oyun için mi post produksiyon için mi ekran kartı? www.pclabs.com.tr bu siteyi önerebilirim. |
20 yıl önce |
|
Cevap: oyun için mi post produksiyon için mi ekran kartı? ATiX1600XTX1900XTX nVidia7800GT7900 Bunları bir incele derim400dolar civarı para vermek istiyorsan. |
20 yıl önce |
|
Cevap: Dizüstü Performansı En iyi performans ramleri war ama bunlar 400 dolardan başlıyor.Ama şöyle bir gerçek var senin yazdıklarına katııyorum işlemci gücü olmadan ramler bir hiç oluyor yani ne kadar işlemci ram veri yolu aça... |
20 yıl önce |
|
Cevap: Tolga Yıldız'ın ilk kısa filmi NiDYA YouTube'da!!! Kısacası biz filmi izleyemeyeceğiz galiba 🙄 |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Biraz daha capture karti uzerine yazdim Fiyattan kastın?2 tür capture kartı var. |
20 yıl önce |