Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Kameram sony dvd ama dvd leri bilgisayarım okumuyooo O zaman Sony'nin uluslararası garantisinden yararlan burdan bir teknik servise ver yenisini versinler sana. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: acil öner lazım canon xm2 gs 400'den çok daha pahalı bir kamera. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: acil öner lazım Doğru forumu araştır hdv alcaksan iyi bir bilgisayarın olması gerekli ayrıca pek iyi kameralar değil o fiyata. Bence alabileceğin en makullerinden gs400-gs500 olabilir çok iyi kameralardır.Panasonic't... |
20 yıl önce | |
|
Cevap: perili klip Evet sonrası açılıyor.Sanırım onlar bozuk, bunları video haline getirmek nasıldı hatırlamıyorum.İmport klasör yapıyorduk normalde yapıyorum klasör olarak attığımda timeline 'a koyunca arka arkaya sıra... |
Forumda Duyurular |
20 yıl önce |
|
Cevap: Sony Vegas ft. Adobe premier & After effects Kimi montajı Premiere'de hızlı ve iyi yapar, bazısı Vegas'ta bu programa hakim olmakla ilgili. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: Effect controls gözükmüyor?? Paneli resetleyebilirsin.Workflow'dandı sanırım. |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: perili klip Filmden aktardıkları için sanırım jpeg halinde gerçekten kötü ama bunları video yapmakla uğraşcaz.. Ayrıca, ben bölümleri indirdim içersinden bazı jpeg dosyaları formatına uymuyor veya açılmıyor ae aç... |
Forumda Duyurular |
20 yıl önce |
|
Cevap: perili klip Ah bir de türkçemizi güzel kullansak. |
Forumda Duyurular |
20 yıl önce |
|
Cevap: Şöhretsensin.com'un düzenlediği yarşmaya katıldk.(Kazandık!) Çok kaliteli olmuş bence. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: UNION Malesef hiçbir şey anlamadım, ama sizi tebrik ediyorum. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: RAY SİSTEMİ Tosun,pek, rayların eklenti yerlerinden geçerken bir sarsılma fln oluyormu?Yada bu sorunu nasıl çözdün? |
Forumda DIY - Kendin Yap |
20 yıl önce |
|
Cevap: bu alet de neyin nesi??? Aralarında en iyisi tabiki Avid: ) |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
20 yıl önce |
|
Cevap: RAY SİSTEMİ Birkaç video daha istiyoruz, özellikle ray sistemi ile çekilmiş sahneler çok az tutulmuş son video .Ama oldukça güzel, yağ gibi kayıyor. |
20 yıl önce |
|
Cevap: RAY SİSTEMİ Süheyp harika bir iş çıkartmışsın, msnden konuşalım ayrıntılı olarak bizde yapmayı düşünüyoruz ama nasıl olcağına tam karar veremedik.Çok beğendim eline sağlık. |
20 yıl önce |
|
Cevap: Most Wanted Videolarının Benzeri Median efekti. |
Forumda After Effects |
20 yıl önce |