Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: After Effect Arka Plan Denemesi.''SON HALİ'' Yağmurları biraz daha ufak yapıp cc uygulasaydın herlayera birde 3dlayer çalışsaydın çok güzel olurdu.Tebrikler. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: görüntüyü stabilize etme Pro versiyonu epey iyi diye duydum:)Ama zoom yapıyor tabi HDV görüntülerde uygulanabilir kayıp olmas sanıyorum. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Yeni kısa filmim "REFAKATÇİ" (kurmaca/gerilim) Saw III'in albümünü tavsiye ederim. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Televizyon yayınıda mı 720*576 ??????????? FCP sentinel işlemcileri olsa iyi yerlere gelebilir.Ama Avid'in workstation gibi bir imkanı varken kimseye tahtını bırakmaz. |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: nasıl bir effecttir bu..çok etkileyici.. Üstteki mesajı oku. |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: Herkesi Digiturk aboneliğini iptal ettirmeye çağırıyorum.. :)Bende de digiturk yok, Ailemin evinde var.Ama süper ultra pakete bile geçsek yine sansürlicekler Rtük'ün değişmesi lazım, başımızdakilerin yani. Sonra sinirlendik standart paket yaptırdık zaten.Bir ... |
Forumda Duyurular |
20 yıl önce |
|
Cevap: Herkesi Digiturk aboneliğini iptal ettirmeye çağırıyorum.. İnş bulur:) |
Forumda Duyurular |
20 yıl önce |
|
Re: Merhab Allah aşkına yaşın kaç megasupermaster!Boş muhabbetler yaptığın iyice belli oldu.. Ayrıca biz digiturkte tonla para veriyoruz ve bu yüzden standart pakete döndük, artık izliceğim filmleri divx olarak ... |
Forumda Duyurular |
20 yıl önce |
|
Cevap: Herkesi Digiturk aboneliğini iptal ettirmeye çağırıyorum.. Ayrıca o kadar para ödüyoruz.Para verdiğimiz sürece bunlardan yararlanmamız gerekir.Rtük buna karışıyor.Biz para verip izlediğimiz filmleri mozaikliyor, bipliyor ve kesiyor.Zaten para vermeden de onla... |
Forumda Duyurular |
20 yıl önce |
|
Cevap: Televizyon yayınıda mı 720*576 ??????????? Biz bilgisayarda izlerken 720x576 değerinde izlemeyiz, ekranda ilk görüntü öyledir eğer tam ekran yaparsak ekranın kaç çözünürlükte ise ona göre ayarlanır.1024x pixele 720x entegre edilir.Tabi görüntü... |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: 50mm lens alıcam galiba. Fotoğraf makinelerin temel çalışma prensib bilgilerine sahipseniz bunu ancak öyle yapabilirsiniz, çünkü o kameraya lens takılamamakta. ayrıca 50mm pek geniş bir lens değildir.50mm insan gözü ile eşde... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
20 yıl önce |
|
Cevap: Şeytan bunun neresinde - önizleme Alp böyle bir film çevirsek tam süper olacak.Kötü kadın lisa'yıda koyarız. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Şeytan bunun neresinde - önizleme Biz kısaca çadırcı diyoruz. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: Şeytan bunun neresinde - önizleme Tanımazmıyızz... |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: nasıl bir effecttir bu..çok etkileyici.. Yeşil perdeye gerek yok masklanarak kadın öne çıkartılır arka plan ayırılır.Sonra blur efekti verilir yönlü olarak.Hatırlarsan Batman Begins'de de vardı daha karmaşığı.Bir kısa filmde de 50 60 tane ob... |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |