Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: POLİS 16 Şubatta gösterimde Bu filmi bekliyordum.. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Diyarbakýrdan Ev Yapýmý Jimmy Jib Kameranın uzaktan kumandasına takacağın bir optik kablo ile yapabilirsin. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dizüstü Performansı x1600 laptop için iyi bir kart ayrıca içersinde bulunduğu core dou işlemci ile ısınması normal, diğer laptoplar da ısınmaktalar. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: SLR FOTO MAKİNASI & KAMERA Hayır 15 fps den kaynaklanıyor insanın gözü 25 fps gibi bir ortalamadır, ondan filmler 24-25fps çekilir, bu değer düşünce atlamalar olur. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Dizüstü Performansı Kurguda yardımcı olur , ama efektlere girmez. Mac Book Pro ile istediğini yapabilirsin, kasmaz. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: SLR FOTO MAKİNASI & KAMERA Zaten 15fps o kısa film. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Adobe Premiere ile film görüntüsüne yaklaşmak. (Paylaşım) Evet gs180 ile ortalama aydınlığın biraz altında uyguladım, felaket, grainler pixeller yüzüyor görüntüde. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: 2006 Yılında İzlediğiniz En İyi Yerli/Yabancı Filmler Yerli:TakvaYabancı:Science of Sleep |
19 yıl önce | |
|
Cevap: After Effect Arka Plan Denemesi.''SON HALİ'' İşte böyle çok başarılı olmuş.Ama yine sesler çok erken gelmekte:) o düzeltilir tabi. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 2. kisa filmimi tamamladim!! Oyunculuk malesef çok kötü, ayrıca planlarda zoom outlar büyük hata olmuş,Color correction yapılması lazım, filmin siyah beyaz kısmı flash back olarak düşündüm, ama ilerdeki bir zamanı gösteriyorsun b... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Herkesi Digiturk aboneliğini iptal ettirmeye çağırıyorum.. 🙂 Penguen sağolsun, çok ince bir giydirme ile lafı soktu Rtük'e |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: After Effect Arka Plan Denemesi.''SON HALİ'' velfecir bir yardımım dokunur ise konuşalım, yardımcı olmaya çalışırım. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Görüntü Aktarmada Yatay Çizgi Problemi Yok yine aynı sorun olur.Bu tamamen geçmeli geçmesiz tarama ile ilgili bir konu. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Televizyon yayınıda mı 720*576 ??????????? Halla idda ediyorum en çok kullanılan program Avid'dir diye:)Premiere yanında çok soluk kalıyor ve broadcast yayın için Premiere kullanılması amatörlükten başka birşey değildir. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: KISA FİLM YAPANLARA AÇIK DESTEK Çok güzel bir yardım gerçektende.Amatörlere destek bakımından ilk adımlar büyük büyük atılmaya başlandı bile. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |