Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Şeytan bunun neresinde - önizleme CC çok başarılı. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: görüntüyü stabilize etme After Efects Pro'da yapabilirsin pluginsiz. |
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: Görüntü Aktarmada Yatay Çizgi Problemi Deinterlaced yapmak gerek. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
20 yıl önce |
|
Cevap: cizgi filim hakkinda? Citroen C4 reklamına özenip almışsanız üzülerek söylemem gerekiyor ki boşuna almışsınız, yapılan ekipman değil yapabilen insan önemlidir. Mulan 2d çizimdir.Bunu bir kişinin yapması Miyazaki'den başka ... |
20 yıl önce |
|
Cevap: Montajda bir hareket.. Kkymn'in derslerine bak. |
20 yıl önce |
|
Cevap: görüntüyü stabilize etme
|
Forumda Adobe Premiere |
20 yıl önce |
|
Cevap: cizgi filim hakkinda? Cizgi film için mac almana gerek bile yok.Yapıcağın animasyon ne olacak?3d2dçizimstop motionrotoskop??Buna karar verdikten sonra yardımcı olabiliriz.Eğer çizim olarak düşünüyor isen saniyede 24 kare t... |
20 yıl önce |
|
Cevap: dvd üzerinde montaj?? Forumu biraz araştırırsan sorunu bulacaksın. |
20 yıl önce |
|
Cevap: mevzi adlı savaş filmi denemesi Efektler gelişi güzel konulmuş, deneme olarak güzel ama mantık hatalarıyla dolu diyebilirim, zaten kalitesinden dolayı birşey anlayamadım. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: mevzi adlı savaş filmi denemesi Şifresi nedir? |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: CANON XL H1 ile ilgili herþey HDV kurgu için şuanda en iyisi Mac 8) Ayrıca yolladığın sitede Intel fark atarak AMD'yi geçtiğini gösteriyor, Malesef Intel bu konuda daha başarılı. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Kısa Filmlere Sponsor Projen iyi ve kurumsal bir kimliğin var ise destek çıkmamaları için bir neden yok. |
Forumda Duyurular |
20 yıl önce |
|
Cevap: BİR KLİP ÇEKEYİM DEDİM(BASKETÇİ ÇOCUKLAR) Ben başarılı buldum, Birazda detay çekimi yapsaymışsın güzel bir iş çıkarmış ortaya. |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |
|
Cevap: £2500 alinacak en mantikli kamera..? HVX 100 veya 200 önerebilirim.XL2 2.el alabilirsin veya Hayyam'da 2900$ dolarak XL2 objektifi olan XL1 satıyorlar. Bunları tavsiye edebilirim. |
20 yıl önce | |
|
Cevap: Forum HatıRası-2006-2007 Ben yokmuyum ben 😆 😆 |
Forumda Arşiv |
20 yıl önce |