Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Tiyatro sahnesi arıyoruz 2-3 Şubat'ta çekiceğimiz Mor Devrim'in yazmış olduğu "Oyun" adlı kısa film için tiyatro sahnesi aramaktayız. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: HVR-Z1E veya HDR-FX1(E) Türkçe kullanım kılavuzu Evet okudum, bilen için zor değil. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: HVR-Z1E veya HDR-FX1(E) Türkçe kullanım kılavuzu Sony bayi'ye git al bir kitapçık o zaman. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Adobe Premiere Pro'nun Çalışmaması Durumları Vegas veya Edius'a dön derim sorunu anlayamadım ama xp'de mavi ekran ilk defa duyuyorum. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Re: HVR-Z1E veya HDR-FX1(E) Türkçe kullanım kılavuzu selamlar bu kameralardan oncelikle HVR-Z1E için, olmazsa HDR- FX1 ya da HDR-FX1E acrobat reader formatında Türkçe Kullanım Klıvavuzu arıyorum. Elinde olan ya da indirebileceğim bi site adresi bilen va... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: DVD Kameraların Genel Sorunu Başta dvd'li kamera almak kısa filmciler için büyük bir hata, bunu veri kaybı olmadan biraz zor capture etmek, ancak capture kart varsa elinizde, dvdplayer gibi bir oynatıcının çıkışlarını direk captu... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Bütün mesajları buraya aktarsak güzel olur. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Boom yerine ne kullanabilirim Ben de öyle kullanıyorum iyi tercih, güle güle kullan. |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Olumune Hayat "Argo" Alone, burda taraflı yazmak yakışmıyor, fragman budur, bu değildir, herkes fikrini söylüyor, illaki iyi yönde olması gerekmez.Kimse fragmana bakıp ne kötü film demedi değil mi?Sadece fragmanı beğenmiy... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Boom yerine ne kullanabilirim Komik olması mı önemli işlev yapması mı?Bunu düşün bir de. |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Olumune Hayat "Argo" Açıkcası fragmanı çok başarısız buldum, kullanılan efekt hiç uyuşmamış. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: KISA FİLM GÜNLERİ Özgür yollardım da biliyorsun benim filmi, pek iş yapmaz ya:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Diyarbakýrdan Ev Yapýmý Jimmy Jib Tripoda takılan kolları kendileri yapanlar var sadece düzenek ve kameranın mikrofonuna giren bir kablo ile netten araştırırsan kesin rastlarsın. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: 2 dvd li görüntüyü tek dvd yapmak nasıl menüsü falan Bunları forumu araştırmadan açmayın!Sonra kızdı diyorsunuz 👿 |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dizüstü Performansı 3d işlemlerde nvidia 6100 kart ile tatmin olmazsınız yani uzun render süreleri olur,ama işlemci ve ram olarak orta düzeyde kurgu ve komposizyonlarda kurtarır. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |