Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Işık Doğal ışık örneklerinden Türkiye'de en iyisi Türev'dir. ama ışıksız film olmaz, amatörlük olur sadece kullanmamak.Işık olmassa fotoğraf olmaz.fotoğraf filmdir.saniyede 24 film, sinemadır. |
Forumda Sinema'da Işık |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ve Premiere kısa bir aradan sonra tekrar Mac te! Açıkcası başta alışman zorlayabilir ben f klavye ile alışmam 3 ayımı aldı, devamında yavaş yavaş ısınıyorsun artık. Açıkcası kullanımı kolay öğrenen biri bilgisayarda 3-4 tıkla gireceği yere 1-2 tıkla... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: AVİD sorunları... Profesyönellere yönelik Avid, şuanda bizi aşıyor. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ve Premiere kısa bir aradan sonra tekrar Mac te! final cut varken premiere pro mu kullancam dedim gittim mac aldım G5. Final cut yükledim. Kafayı yedim... PC den mac e geçişi kolay sanmayın. O alıştığınız eliniz kolunuz olan bütün PC programları yok... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ve Premiere kısa bir aradan sonra tekrar Mac te! Avid varken Final Cut mu kullancan? |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: orta metraj film için yoldaş arıyorum!!! Çekim tarihlerinde İstanbul'da olursam, kamera arkasında ve post'da seve seve yardım ederim. |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Sade janjansız ciddi font 🙂 www.dafont.comBurdan istediğin kategoride font bulabilirsin. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: K A M E R A M D A N .COM Tebrik ediyorum çok yararlı bir site. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Kamera arıyoruz 2 Şubat Cuma günü çekilcek olan "Oyun" adlı kısa metraj film için kamera aramaktayız.Çekimler 1 gün sürecektir. Bize yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ederiz.İletişim adresi için msn:hepatit@msn.... |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Mikrofon için acil yardım .. Ne dersiniz ? Dış çekimler için süngerli, iç çekimler için süngersiz kullanırsan daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Yani sünger'in amacı gürültüyü emmek. |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
iPod Video Fest iPod Video Fest It's easy to enter:For the entry form! |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: ag-hvx200 almak Ben monitörü verdim 2 parça demonte geldi evde tekrar birleştirdim, aman he.Garanti kapsamı dışında kalmakta. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Kasetten de aktarırsın ama kalitesiz olur fireware'den aktar derim. Carrefour garantili nasıl aldın, anlatırmısın? |
19 yıl önce | |
|
Re: ag-hvx200 almak ag-hvx200 u yurt disindan, Hangi ulkeden, ne kadara ve ne yolla almak uygun olur, bilgisi olanlar paylasirlarsa sevinirim. Asya'dan ne kadarsa o fiyata gidipte almak uygun olur. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Televizyon yayınıda mı 720*576 ??????????? Valla 10-15 sene oldu sanırım hala Avid lider:) |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |