Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: video nete aktarma

movie maker ile yapabilirsin en basitinden.

Forumda Diğer Yazılımlar

19 yıl önce
Cevap: Saldırı!

Evet birçok kullanıcı var şuanda bot olarak bunlar engellense, sitenin tadını kaçırıyorlar.

Forumda Duyurular

19 yıl önce
Cevap: osd yada ods

cmos olmasın?

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce
Cevap: Ve Premiere kısa bir aradan sonra tekrar Mac te!

Ya aslında en iyi reklamlar mac'de vede çok iyi pazarlanmakta sadece ülkemize yavaş yavaş girdi sektör zaten kullanmakta.En büyük olumsuzluklardan biri herkesin pc kullanmas vede kanılarınca ucuza get...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce

Evet bak en can alıcı kısmı olumsuzlukları:)Başta benim gördüğüm olumsuzluklardan bahsetmek istiyorum genelde teknik olarak bir olumsuzlukları yok sadece işletim sistemi olarak olumsuzluklar sayabilir...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce

Şöyle diyeyim, 3 sene önce.Tamamen tarafsız bir araştırmada Intel server bilgisayar ile G5 kapıştırıldı, sonuçta 5 kat hızlı çıktı G5. Ama şuanda tabi pc dünyası daha da büyümekte.Eğer çok paran var i...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: Eskişehir

Görüşürüz tabiki, tanışmış oluruz hiç değil ise:)

Forumda Ekip Arayışı

19 yıl önce
Cevap: YARDIM: 3 Boyutlu kutu yapmak ve döndürmek !

Bunların hiçbirini Premiere ile yapamazsın After Effects lazım.

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: Kısa film yarışmalarına katılmak için

Filmlerde minidv'ye dvd'ye kayıt oluyor ama çok yüksek paralar lazım.Ayrıca 1.milyarlık kamera ile çekilmiş filmde kazanıyor, çok pahalı kameralar ile çekilmiş filmlerde kazanıyor.Alakası yok kamera i...

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce
Cevap: YARDIM: 3 Boyutlu kutu yapmak ve döndürmek !

adop değil adobe adoptan kastın da sanırım Premiere.

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: Kısa film yarışmalarına katılmak için

16mm 35mm fiyatları 16mm'e 2.el çok düşük ama film banyo bulamazsın.Zaten bulacağın kameralar yaklaşık 30-40 senelik olacaktır. Yeni üretim 16-35mm'lere 40-100 milyar arası bir paran varsa rahatlıkla ...

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce
Cevap: KISA FİLM GÜNLERİ

Ayıp olmaz seçili kuruldan geçemedi dersiniz sonuçta bol küfürlü filmler orada büyük olasılıkla belediye başkanı fln da gelecektir..1. gün koymassınız son günlere film kalmassa bunları koyarsınız veya...

Forumda Duyurular

19 yıl önce

Benim şuanda edindiğim bütün programlar cracklı vede güzelce çalışmakta.Şuan istenilen her programı bulabiliyorum...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce

Çok güzel sade bir anlatım teşekkür ettim 🙂 l birde mac pc lerde sınıflar nasıl oluyor mesela pc lerde p4 3.0 gibi daha düşük ve üstün yeni çıkan çift işlemci diyoruz mac larde böyle sınıflar nasıl o...

Forumda Adobe Premiere

19 yıl önce
Cevap: perili klip

BAŞARILI.

Forumda Duyurular

19 yıl önce
Sayfa 371 / 397