Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: 3CCD bir kamera almayı düşünüyorum, bir bakarsanız... gs400 eksiklerini gidermedi gs500 gs400 hala daha üstün gs500 kırpılmış modeli piyasaya göre.gs400 sıfırı bulmak mümkün. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 90 Kuruşluk Hayatlar Evet, evet ruh halimi tanımladın:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 90 Kuruşluk Hayatlar Homer umarım açıklayıcı olmuştur! |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ve Premiere kısa bir aradan sonra tekrar Mac te! Şimdi şöyle açıklamak gerekirse Apple 64bit işlemcileri satın aldığı zaman maclerine (bunlar ıntel core duo'lar oluyor) zaten kendi programlarını 64bit uygulamasını kaldırabilecek şekilde değiştirdi, ... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ve Premiere kısa bir aradan sonra tekrar Mac te! hepatib merhaba seninle macleri tanımaya devam ediyoruz...iki soru ve bir acaba da benden ATI Radeon X1600 grafik kart, 128MB ve en fazla 2 RAM bellek İMAC için özellikle grafik ve video ağırlıklı... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
8 Şubat Perşembe günü için Oyuncu aranıyor ... |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Biz bu filmi niye çekemedik? (2.film) O anlamda söylememiştim, oyunculuk güzel farklı yönlerde geliştirilmeli.Doğalsın, ama "Benim adım Arif, gezegenini seviyormusun" repliği oturmuş sanki sana filmde, ondan kastım.Bence güzel birşey deği... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Biz bu filmi niye çekemedik? (2.film) Çok Cem Yılmaz... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 3CCD bir kamera almayı düşünüyorum, bir bakarsanız... gs400 1250 dolargs500 900 dolar |
19 yıl önce | |
|
Cevap: dvx 100b Ben de almayı düşünüyorum ama 2.500 dolara XL1 satılmakta, ona da kaymaktayım, sanırım o 24p destekli. Bir kritik yapsak DVX versus XL1 hakkında mesela? Birde kaset derdi var tabi o ayrı, xyneid alırs... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV20 1100 dolara hdv kamera... beklersen Sony'nin hdr serisi gerçek değil mi?Efektif mi 😡 Ben dvx serisi veya gs500 düşünüyordum ama, napsam sanki?Canon'a pek güvenmiyorum aslında handycamlerinde, ayrıca hd beni zorlar zaten diye düşünüyorum... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 3CCD bir kamera almayı düşünüyorum, bir bakarsanız... En az bir 2.5-3 milyarı gözden çıkartman gerekiyor. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Canon HV20 1100 dolara hdv kamera... beklersen Tamda kamera alacaktım 😳 al işte şimdi buradan yak. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Ve Premiere kısa bir aradan sonra tekrar Mac te! Önemli değil, her zaman 😆 |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Klip: Portecho - Sympathy Müziği yansıtan bir klip olmuş bravo!Hürcan, açıkcası şu yemekhane sahnesi hakkında detay verirsen çok sevirim.Masada karşılıklı oturdukları.Çok hoşuma gitti çekimler. Eline sağlık. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |