Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması Sanıyorum öyle oluyor. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV20 1100 dolara hdv kamera... beklersen gs500 yerine böyle bir kombinasyon yapsam diye düşünmüyor değilim, sıkıştırılmamış görüntüleri izledim de.Sanyo dedik burun kıvırdık.Çok hoş olmuş adaptör ile 😯 😯 |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Canon HV20 1100 dolara hdv kamera... beklersen Çok başarılı olmuş gerçekten, hafif olması da bir avantaj. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Canon HV20 1100 dolara hdv kamera... beklersen Dalga geçiyor olmalısın hahaÇok enteresan ya, şirin birşey pembesi varmı bunun:) Linki atarmısın, biraz inceleyim, hani görüntü fln var ise indireyim. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: "Annem Sinema Öğreniyor" Altın Ayı için yarışıyor Sinek'te görmek isteriz 🙂 |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV20 1100 dolara hdv kamera... beklersen Heeh sanyo mu alsak o zaman:)Manzarayı düşünemiyorum google.com'dan bakmalıyım |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Canon HV20 1100 dolara hdv kamera... beklersen Biliyormusun gitgide ağzımın suyu akıyor:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Klip: Portecho - Sympathy Işıklar sanırım Kino değil mi?Anlattığın? |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV20 1100 dolara hdv kamera... beklersen Gelişmeleri beklemem mi:) Açıkcası biraz merak uyandırıyor, Cmos sadece pil ömrü ve maliyeti düşürmek için mi yoksa gerçekten bir kaç meziyeti var diye mi🙂 Çok kurcalıyor gerçekten, yoksa böyle yüksek... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Particle illusion hk. - transparan export Zaten PI3, AE destekli. |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: "Annem Sinema Öğreniyor" Altın Ayı için yarışıyor Aynen bana da bir güzellik yapsın gerçekten merak etmeye başladım. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Face Drum
|
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Şöhretsensin.com'un düzenlediği yarşmaya katıldk.(Kazandık!) Tebrikler.. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 3CCD bir kamera almayı düşünüyorum, bir bakarsanız... Çıkarılabilir lens olmaz da, en iyisi üstüne geniş açı takarsın gs serisi alıp, çıkarılabilir lens istiyorsan XL serisi canon. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: DVD oynatıcı! Power DVD 7 çıktı sanırım. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |