Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Film öyle değil böyle çekilir. Film öyle değil böyle çekilir.Belki çoğunuz izlemişsinizdir.Yakında vizyona girecek dizi."Sınırda kaybolan umutlar" isimli başyapıttan kamera arkası görüntüleri.İzlemeli, izletilmeli, ders alınmalı. ... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey : ) inş abi |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Yol Üstündeki Semender - kısa film - Sanatsal mı şimdi bu?Hiçbirşeyi bağlı olmayan, istanbul'un da katkılarıyla çekilen görüntüleri arka arkaya koyup hazırlanan bir video olmuş.İnsanları buhrandan buhrana atmaya çalışan filmler ve başara... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey hvx200 şuan türkiye standartları kullanıcıları üstünde bir kamera:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Kısa film yarışmalarına katılmak için Oldukça fark var diyebilirim, bunu sende tahmin edebiliyorsundur. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: HAZİRAN Tolgacım, ben çok beğendim her ne kadar küçük prens'i okumamış olsam bile "kitle"ye değil bilenlere hitap eden bir film diye düşünüyorum, daha da iyisini(yeniden) çekmeyi isterim eğer istersen:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Sese eko vermek ?? Premiere'de ses efetklerinin içersinde Echo diye bir seçenek bulunmakta buradan istediğin özellikleri girerek yapabilirsin.Şiddeti, yankısı, süresi gibi.. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Rode NTG-1-COMPEL Öncelikle bence kameraya yoğunlaş derim, çünkü sesler dublaj olabilir, ama görüntü değil.Ayrıca ufaltırsan sesler bozulur, randıman alamazsın.Vileda sopası işini görür bende öyle kullanmaktayım.İyi se... |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Firewire çoğaltıcı değil mi bu?Yanlış olmasında. 🙂 🙂 Öncelikle neden kızayım? Herkes burada paylaşmak ve yardımlaşmak için bulunuyor, Evet haklısın şimdi o yazıyı okuyunca anladım ki, gerçekten pci girişli bir fireware kartı olan porta takılıp onu çok... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: favori kisa film ve video klipleriniz. Fuat Özçelik - Burhan |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Firewire çoğaltıcı değil mi bu?Yanlış olmasında. 🙂 Hayır, bundan alabilirsin olmayanlar için zaten bu.Sadece pci takmıyorsun konsol takıyorsun, içersinden bağlantısı olacak yine.Ama en iyisi yine pci kart. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Firewire çoğaltıcı değil mi bu?Yanlış olmasında. 🙂 Evet ben de kullanıyorum böyle birşey.4 tane fireware girişi var. |
19 yıl önce |
|
Cevap: PARADOC. Evren yok edilmeli! Güzeldi, umarım nokia kısa film yarışmasına yetiştirebilmişsinizdir. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Particle illusion hk. - transparan export Şahsen denemedim ama 6-7 sürümleri destekliyor diye biliyorum, ve eminim yapıldığına. |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: mono kaydedilen sesin stereo yaplıması Bende onları denedim sanırım orada çözüm.. güç içinde sezer... bul beni.. adım garavel. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |