Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey Kaliteli markalardan aldığın sürece ebay'den almana gerek kalmaz. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Canon XL1/2 için 35mm Adaptör (35mm&16mm) Şöyle diyebilirim, farklı modeller ile çalışmak için mountlar var sitesinde canon lensleri için sanıyorum 300 dolardan başlıyor.Aslında bir bakıma daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.35mm adaptorl... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: KİRALIK CANON XL2! Gerçekten çok pahalı 100 liraya jvc hd100 serisi kiralanıyor. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
19 yıl önce |
|
Cevap: Canon XL1/2 için 35mm Adaptör (35mm&16mm) Söz üzerine bu adaptör değil ondan daha kullanışlı daha basit bir yapısı var.Ana tema kameraya uygun olmayan lensleri takma halkası oluşturmak.Görüntüler büyük olasılıkla 35mm adaptorden daha iyi çünk... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Tripotumsu aparat.. Dediğin alet:Figrig |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dvx 100'unuzu satarmıydınız ? DVX serisinden memnun olmayan kamera kullanmayı bilmiyordur.Bu kadar diyebilirim. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Acil yardım... Panasonic DVX serisine bakmanı öneririm.HDV şuanlık gerekli görmüyorum. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: iki festival ve Yarışma Ahanda hayırlı olsun:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey Kullanılıyor, ama tam randıman alınması için mq kaset öneriyor. |
19 yıl önce | |
|
Savaş Görüntüleri Aranıyor Savaş Görüntüleri AranıyorYeni projem için, Savaş görüntülerini aramaktayım.Her yılın savaşı olabilir.Elimde dönem filmlerinin savaş görüntüleri bulunmakta ama belgeseller için canlandırma görüntüleri... |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kodak Student Filmmakers' Handbook Botlar sapıttı yine. |
Forumda Kitaplar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Mikrofon için acil yardım .. Ne dersiniz ? Deneme çekimleri yap, evde kurtarır derim sessiz ortamlarda. |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: kiralık 35mm adaptor Emir, Lokomotif kiralamakta ama yüklü ücretleri vardır.Siteden sanırım 1-2 kişinin elinde bulunmakta. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: Şeytan Doldurur Edit kasamadım. Özgür, gerçekten çok güzel olmuş tebrik ederim.Film tadında olmuş, ayrıntılı eleştiriyi ilerki günlerde yaparım:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Şeytan Doldurur Sonunda:)Hemen indiriyorum. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |