Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: F-5 ADLI YENİ AKSİYON FİLMİMİN FRAGMANI Başarılı diyebilirim, yol katetmişsin. Ama oran orantıda hata var mesela, uçaktaki adam kokpite göre çok küçük.Bunun gibi detaylar.Onları da aşarsan başarılı olucaksın.Kolay gelsin. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Mor ve Ötesi - Parti Jumpcut ve geçişler için hazırladığım bir video asıl amacım, yeni nesil rock kliplerindeki yanma geçiş efektlerini uygulamaktı, sanıyorum başarılı oldum.Sizlerinde yorumlarını almak isterim. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Dvx 100'unuzu satarmıydınız ? Fakat yanlış bilmiyorsam 60 tam kare değil 60 yarımşar kare. Evet,doğrudur. Ama yine bu teknikle slow motion yapanlar mevcut. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: SENNHEISER ME66 K6 Kameranın ayarlarından olması gerekiyor xlr giriş ayarlarını bir kontrol ettikten sonra kameradan öyle denemeni öneririm. Alırken nerede denemiştiniz? |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey HDV almanın şöyle bir iyi yanı var, ileriye dönük bir kamera olmakla beraber şimdiki düşük sistemli pclerde hd olarak kurgu değilde hd>dönüştürmeli olarak normal 720x kurgu yapılabiliyor.Yani captu... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Dvx 100'unuzu satarmıydınız ? Bi yana, slow motionlar için aslında çok iyi 60 kare tarama. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Dvx 100'unuzu satarmıydınız ? GS400 1250 dolar bence o fiyata alınabilecek en iyi kamera diyebilirim, karşılaştırmalarda da DVX serisine yakın bir kalitede o sınıf kameralarda. Şöyle diyelim zaten ABD fiyatları ne kadar ucuz olsa... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Dvx 100'unuzu satarmıydınız ? Arkadaş güzel bir şekilde açıklamış, ama ben hala önceki başlıkta söledğim gibi dvx serisini çok pahalı bulunuyorum, gs400 nerede ise dvx serisi ile aynı performansta çekim yapabilmekte. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey Şöyle diyelim yüklü bir ücret verip kameranı alıcaksın, bu kamerayı uzun vadede kullanmak isteyeceksin ki paranın hakkını versin.DVX çok güzel bir seri aslında ama Türkiye'de çok pahalıya satılmakta.O... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey Bu fiyata Canon xl1 alabilirsin tabi senin kararına kalmış.Ben dvx serisinden yana derim ama omuz kamerası ve değişebilir ve manuel objektifi artıları bilirsin.Ayrıca sony pd-150 düşünmeni öneririm.O ... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey DVX için hala uçuk rakamlar. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Çanakkale Savaşı yeniden... Yönlü çekmesinlerde kötü çeksinler razıyım. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: reklam kamera arkası video klip Reklam filmi güzele benziyor, umarım ilerde reklamıda burada paylaşırsın.İyi çalışmalar. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Şeytan Doldurur Macera devam ediyor s3e12:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Tripotumsu aparat.. figrif çok daha başarılı. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |