Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: 5 DAKKA Evet genelde ölçü yakalanabilirse bu tarz filmler çok güzel oluyor, samimi sıcak havaları oluyor örneğin seyirci ile dertleşme, seyirciden tepki bekleme veya ana karakterin kendini anlatması dış ses i... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Afiş-Film Uygunluğu Aslında afişi çok vasat ve başarısız buldum bunların en başında kullanılan temanın zaten daha önce bulunması gözüme çarptı.Böyle bir fotoğraf internette dolanmaktaydı belki görmüşsünüzdür. İkinci olar... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: reklam yarışması İletişim bölümüne yönelik yerler dahil edilebilirdi hani.. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: RED Kameralar Tipi oldukça değilmiş zaten önceden kameranın yanınlanan resimlerinin 3d olarak alınan render olduğu ortadaydı:)Kanlı canlı ortada bakalım topa tutucaklar kamerayı alnının akı ile sıyrılır gibime geli... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: reklam yarışması Keşke gsf'yi de dahil etselermiş. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Afiş-Film Uygunluğu Aslında afişi çok vasat ve başarısız buldum bunların en başında kullanılan temanın zaten daha önce bulunması gözüme çarptı.Böyle bir fotoğraf internette dolanmaktaydı belki görmüşsünüzdür. İkinci olar... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: reklam yarışması Harika bir yarışma.. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Film ajansında Staj Sinefekt tavsiye edebilirim, 20 günlük staj dönemi oluyor. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Gel Gölgelerle (edebi-clip denemesi...) Montaj başarılı olmuş, kadrlardan bazıları çok güzel geçişler çok beğendim, sanırım nighshot'ta çektiniz bunu?Yanılıyormuyum. Hoşuma gitti şiirle güzel uymuş, size mi ait şiir? |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 DAKKA Telefon sizde kaldı ise sorun yok:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 DAKKA Tabi orası doğrudur, hani sadece bu tarza yönelen çok oldu, aslında benim çok beğendiğim bir tarz güzel yapıldığı takdirde çok eğlenceli filmler çıkabiliyor, senin ki de böyle filmlerden güzel olmuş e... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: !!!ÖLÜM FIRINI!!! - Amator Kısa Film yorumsuz. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 DAKKA Güzel olmuş aslında esprisi gayet yerinde ama birşeyi de hatırlatmakta yarar var, bu formattaki filmlerde şuan çok yaygınlaştı:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hangi Yönetmen/Yapımcıyı beğeniyorsunuz? Osman Sınav başarılı gerçekten ama yönetmen olarak biraz milenyumun gerisinden geldiğini düşünüyorum.. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Peri Klibi 2 eleme oluyor ondan sordum. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |