Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Işık Sorunu (Güneş Işığı) Bu başlı başına bi sorundur zaten eğer güzel bi setimiz yoksa ki kısalarıın yok, dışarda çekim yapmak çok zordur.Bunun en kolay yolu, kolay diyorum:)Işığın geldiği yerin üstüne beyaz bi çarşaf germekt... |
Forumda Sinema'da Işık |
19 yıl önce |
|
Cevap: ayato@web AE dersi step3? Hayır o anlamda değil yani, her basamak için bir başlık açarsan forumda kirlilik olur sende anlarsın, zaten arkadaş başlık açmıştı onun altında paylaşabilirdin diye diyorum. |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: The Zooortt!! Karşınızda!! Zorrtt silinmiş |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: ayato@web AE dersi step3? Bunun için başlık açmana gerek yoktu. |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: Acil !!! Export'ta 16.9 boyutu için en iyi format hangisi ? Videoların altında ve üstünde bulunan siyah boşluk. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: program adi ceyhanla hopterelelli:D haha koptum be emir 😆 😆 |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: program adi Seke seke çaydan geçer. Yok o ceylandı. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: ayatoweb efektleri ayato öyle:)Anlayana aşkolsun |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: program adi ceyhanla a'dan z'ye. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: İlk Rotoscope çalışmam.(2d) Teşekkürler tavsiyen için, 25fps beni zorlayan birşey olur.Birkaç animasyon incelicem, geneli kaç fps de çiziliyor diye.Sonrasında 25fps'ye tamamlanıyor mu diye. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Capture ederken Q noktalarını otomatik ayırma sorunsalı 🙂 Vegas otomatik olarak algılar.Ben genelde capture için onu kullanıyorum. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: En yeni Adobe Premiere Sürümü nedir? Uygun Fiyata nerden ? Bilkom Premiere Pro 2Yaklaşık 1000dolar |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: silas Kamera kullanımını çok beğendim, ışık düzenlemsi de güzel olmuş, patlama olmuş ama yine de çok hoş olmuş. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Şeytan Doldurur Tebrik ediyorum, ayakta alkışlıyorum Özür ve Alp:)Daha iyi yerlere de geleceksiniz...biliyoruz 8) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kısa Uçma Sahnesi ve Araba Çarpma Sahnesi... Uçma güzel gerçektende.Bir de kamera hareketi eklenirse güzel olur iyice. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |