Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: AMD ile Premier 2.0 AMD işletim sistemi ile mi?AMD işlemciyle demek istedin sanırım:) Şimdi şöyle oluyor ortalama 2004 senesinden sonra çıkan işlemciler SSE3 destekli olduğu için sadece bu desteği alan kartlarda çalışmak... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: program adi "Hoop! Ceyhan Nereye" |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: ''ESOB'' Beğenmedim diyebilirim.Yani kısa film değil "video" sadece. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: İlk Rotoscope çalışmam.(2d) Merak ettim, bekliyorum:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Final Cut, Velocity, Avid karşılaştırması Mac kullanıyorsan kesinlikle FCP kullan derim:)Ayrıca reklam spot işleri yapıyorsan Shake programını da kulanabilirsin yanında zaten ikisi bağlantılı çalışıyorlar. Bunun üzerine kurs alabilirsin.Keşke... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: İlk Rotoscope çalışmam.(2d) El yapımı tablet?Merak ettim 🙄 |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: İlk Rotoscope çalışmam.(2d) Harbi ya, hiç beklemiyordum..2 manyak kardeş kasmış ve yapmış.ki analog yapılan birşey nasıl güzel duruyor, şimdi binbir program ile yapıyorlar.İşte adamlar kasmış boyamış. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Final Cut, Velocity, Avid karşılaştırması Ben yine Avid diyorum, kendi sistemleriyle çalışması olsun, 35mm montajı ve sonrasında aktarımı olsun.Birçok program ile bağlantısı olsun.Çok profesyönel bir program.Sonrasında FCP geliyor diyebilirim... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: İlk Rotoscope çalışmam.(2d) Hemen açıklayıp After Effects ile avi olarak export değilde İmage Sequence olarak alıyoruz, sonrasında zaten çıkan menüde kaç fps kullanmak istediğini giriyorsun.Bu ortalama 15 diyelim veya 10.Sonrası... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: export sorunu !!! AE 6 kullanıyorsun demekki.Avi veya mov çıktı almak için render etmen gerekiyor render sırasına koyup ordan istediğin formatta alabilirsin. |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bu kameralarla sinema filmi çekilebilir mi ? Aa olabilir öyle aklımda kalmış demekki, duymuştum o projeyi. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bu kameralarla sinema filmi çekilebilir mi ? Pd 150 diye duymuştum ama sanırım bir belgeselini çekmiş, Zodiac değildir herhalde:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Steadicam Yaptık ve .......... Resim ve video sunarsanız çok güzel olur:)Ayrıca hangi il?Ve ücreti ne kadar düşünüyorsunuz? |
Forumda Ticari Ürünler |
19 yıl önce |
|
Cevap: 4. yıldız kısa film fest için yaptığım tanıtım filmi Çok hoşuma gitti. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: ayato@web AE dersi step3? ok, umarım step 3'den sonra step 4,5,6 ... için başlık açılmaz. |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |