Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: ayatoweb den bir ornek yaptim Güzel olmuş. |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: Elinizde çok büyük bir bütçe olsaydı hangi filmi çekerdiniz? Acemi Cadı'nın uzun versiyonunu çekerdim:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: miniDV kaset tercihi Haklısın, Kutu içeriğinden HDMi kablo çıkmıyorsa kötü epey pahalı çünkü ben internette rastlamıştım paylaşmak istiyorum, HDMi capture kartlar var aynı Fireware gibi bunlardan edinebilirsen çok rahat o... |
Forumda Ticari Ürünler |
19 yıl önce |
|
Cevap: Radio Mics Schneider marka yaka mikrofonu kullanmıştım.Yaka mikrofonunu vericiye bağlıyorsun.Alıcıyı da kamerana veya kayıt yapacağın başka bir alete bağlıyorsun, frekansını girdikten sonra herşey halloluyor. ga... |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: miniDV kaset tercihi Ben de yakın zamanda HV20 almayı düşünüyorum.Kaset olarak kararsızım tabi ki senin de dediğin gibi HD çeken Sony'leri düşünüyorum ama fiyatı oldukça pahalı. Tekrar tekrar çekim yapabilirim 2 tane alıp... |
Forumda Ticari Ürünler |
19 yıl önce |
|
Cevap: hdv HDV çekersin Vegas'ta veya başka programlarda dv kurgularsın. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: İnternet Browserınızı Açtığınızda İlk Girdiğiniz Site? Burası |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: daha seri bir program önerisi Nero Vision olması gerekiyor. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Sony CCD-F355E 8mm Kamera Aman diyim böle kameralar almayın paraya kıyın MiniDV alın.Bunların görüntüleri ne görüntü, özellikleri ne özelliktir.Pillide bitme noktasına gelmiş kasetleri de yapımı bitmiştir. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: Sony CCD-F355E 8mm Kamera Böyle bir kamera olduğundan emin misin? |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: Youtube ve Google Video ekle Harika.Eline sağlık. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: ''ESOB'' Çok postmodern bir çalışma olmuş evet biz anlayamıyoruz malesef.Özgür'ün dediğine tamamen katılıyorum.Emek verilmektikçe ben pek birşey göremiyorum sadece gördüğüm Youtube videosu. Kısa film değil. İs... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Türkiye'nin en büyük kamera kiralama şirketlerinden bir tanesi:)Her filmde adını görebiliriz.Fiyatları uçuktur. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: AMD ile Premier 2.0 Senin sorun anakarttan olabilir,Ayrıca sanıyorum 3000 civarları destekliyor.Ben de tam emin değilim forumlarda 2800 ve 3000'e yüklendiğini okumuştum. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Spamler durmusdur QR iyi oldu gerçekten de:)Forum banneri da epey hoşuma gitti, sade ve hoş. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |