Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: SONY PROFOSYENEL Hİ 8 1/6 ccd'si var.GS500'ün 1/4 |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: SONY PROFOSYENEL Hİ 8 GS500 düşünürken hi8 alman zaten mantıksız olur.MD serisinden uzak durmanı tavsiye ederim Bütçen nedir ne değildir bilmiyorum ama GS500 çok ideal bir kameradır yeterli gelir sana. |
19 yıl önce |
|
Cevap: the ESCAPE trailer ve artık FİLM İngilizce eğitimine de mi başlıcak Acemi?Yanında bodybuilding, tekvando flnda olursa güzel olur. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: SONY PROFOSYENEL Hİ 8 Vericeğin paraya yazık onun yerine Panasonic GS 180 al bin kat daha iyi. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Elinizde çok büyük bir bütçe olsaydı hangi filmi çekerdiniz? Fallout'a ben de varım |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Spamler durmusdur Banner mı hmm:)Ama Photoshop'um yok bu pc'de paintle yapcam artık:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Radio Mics Alıcı verici bozulmadan iletsin yeterli bence.Mikrofona bakar sonrasında. |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: Lens secimi? Düşük diyafram kullanıldığı belirli:) |
Forumda Görüntü Yönetimi |
19 yıl önce |
|
Cevap: Radio Mics alıcı verici onlar. |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: YA HASTA OLUCAM SU KLIPLERDE AGIR CEKIMDE SARKI SÖYLEME OLAY Bir kere denemiştim kim bilir video nerede:DBulursam yollarım. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Radio Mics Evet en pahalıları o kadar: )Yaka mikrofonu kullanma incelikleri vardır:)Pata küte kullanılmaz, kumaşa sürtmemelidir. Ayrıca herşey Hollywood değildir, biz Hollywood değiliz.Bu dalda uzmanlaşmış adaml... |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: ses efektleri!!! 32 gün sabahladı adam. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Canon HV20 2000-2100 liraPanasonic GS00 900-1000 dolar |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Radio Mics Yaka mikrofonu tabiki bütün sesleri alır yakın tutarsan oyuncunun sesini daha fazla alır sonuçta kondansatör değil. |
Forumda Ses ve Kayıt |
19 yıl önce |
|
Cevap: RED Kameralar Bakalım nasılmış, izliyoruz hepberaber. |
19 yıl önce |