Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: şakamı bu?? emure, kimsenin bu film neden güzeldi açıklama yap diyemessin.İzleyenlerin çoğunluğu filmde bir samimiyet ve sıcaklık bulmuş demekki anlatışını sevmiş beğenmiş. Neden sevilmediği eleştiriye açık ama, ... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: şakamı bu?? ewt dostum liseler arası montajdan kastım bilgisdayarda eklediğimiz efekler fln Ben katıldığım da diğer filmlerde olamayacak kadar güzel bir jeneriği ve özel studyoda hazırlanmış kurgusu vardı.Ayrıca ... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: şakamı bu?? lk filmlerde montajda yoktu. O nasıl oluyor montaj yeni mi keşfedildi?? Sanırım bunlar liseler arası bahsettiğin.Normaldir kötü olacaktır, büyük olasılık sen de bundan daha iyisini yapamayacaksın. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: şakamı bu?? Hangi yarışma olduğunu yazarsan daha açıklayıcı olmuş.İzleyelim bakalım.. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Safari cok hizli mutlaka gecin! Installer 3 istiyor setup'ta 1024kbit'den yüksek bağlantılarda browser farketmez derim ben. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Safari cok hizli mutlaka gecin! 256kbit bağlantısı olanlar napsın Eylem. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Safari cok hizli mutlaka gecin! 150.000 öyle bir bağlantı ne zaman yapıldı:)150mbit olmasın:) Eylem gel bu kurbanda G5'e girek seninle. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Glide Cam ile mimar sinan turu. Bi karar verememişsin neyi çekiceğini, acaip sallanıyor ve adımlar hissediliyor:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Safari cok hizli mutlaka gecin! Beta sürüm tabi bunu telafi ederler.Ama Firefox 2 gerçekten çok hızlı.Opera'da kullanmıştım zamanında ama Firefox candır. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Safari cok hizli mutlaka gecin! Peki nedeni nedir? |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Safari cok hizli mutlaka gecin! Safari kullandım o kadar hızlı değil, yani Firefox 2'nin yanında fazla birşey sunmuyor.İnternetin hızlı ise zaten pek farketmez.Firefox ramden yer ama sayfaları çok daha hızlı açar çünkü resimleri sık... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: 10dk film aralari Bazı sinemalarda özel günlerde arasız izletilmekte.Ama bence ara olmalı 5dk bilemedin 3dk. o da sadece ihtiyaç için.Uzun süren filmi kaçırsın, filmden kopucağımıza. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: SONY PROFOSYENEL Hİ 8 HV20 candır:) |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: Elinizde çok büyük bir bütçe olsaydı hangi filmi çekerdiniz? Boomcuları ezmeyelim:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: arkadaşlar ilk filmimii yapcam ne tavsiye edersiniz öss mi bu anlamadım ki.Çok çalışıyorum biriciyim.Neye, kime göre birincisin. Ben de bundan 4-5 sene önce liseler arası kısa film yarışmasına katılmıştım.İğrenç ötesi bir film ile finale kalmıştık, şim... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |