Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: şakamı bu??

emure, kimsenin bu film neden güzeldi açıklama yap diyemessin.İzleyenlerin çoğunluğu filmde bir samimiyet ve sıcaklık bulmuş demekki anlatışını sevmiş beğenmiş. Neden sevilmediği eleştiriye açık ama, ...

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

ewt dostum liseler arası montajdan kastım bilgisdayarda eklediğimiz efekler fln Ben katıldığım da diğer filmlerde olamayacak kadar güzel bir jeneriği ve özel studyoda hazırlanmış kurgusu vardı.Ayrıca ...

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

lk filmlerde montajda yoktu. O nasıl oluyor montaj yeni mi keşfedildi?? Sanırım bunlar liseler arası bahsettiğin.Normaldir kötü olacaktır, büyük olasılık sen de bundan daha iyisini yapamayacaksın.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Hangi yarışma olduğunu yazarsan daha açıklayıcı olmuş.İzleyelim bakalım..

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: Safari cok hizli mutlaka gecin!

Installer 3 istiyor setup'ta 1024kbit'den yüksek bağlantılarda browser farketmez derim ben.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

256kbit bağlantısı olanlar napsın Eylem.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

150.000 öyle bir bağlantı ne zaman yapıldı:)150mbit olmasın:) Eylem gel bu kurbanda G5'e girek seninle.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: Glide Cam ile mimar sinan turu.

Bi karar verememişsin neyi çekiceğini, acaip sallanıyor ve adımlar hissediliyor:)

Forumda Arşiv

19 yıl önce

Beta sürüm tabi bunu telafi ederler.Ama Firefox 2 gerçekten çok hızlı.Opera'da kullanmıştım zamanında ama Firefox candır.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Peki nedeni nedir?

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Safari kullandım o kadar hızlı değil, yani Firefox 2'nin yanında fazla birşey sunmuyor.İnternetin hızlı ise zaten pek farketmez.Firefox ramden yer ama sayfaları çok daha hızlı açar çünkü resimleri sık...

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: 10dk film aralari

Bazı sinemalarda özel günlerde arasız izletilmekte.Ama bence ara olmalı 5dk bilemedin 3dk. o da sadece ihtiyaç için.Uzun süren filmi kaçırsın, filmden kopucağımıza.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: SONY PROFOSYENEL Hİ 8

HV20 candır:)

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce
Cevap: Elinizde çok büyük bir bütçe olsaydı hangi filmi çekerdiniz?

Boomcuları ezmeyelim:)

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: arkadaşlar ilk filmimii yapcam ne tavsiye edersiniz

öss mi bu anlamadım ki.Çok çalışıyorum biriciyim.Neye, kime göre birincisin. Ben de bundan 4-5 sene önce liseler arası kısa film yarışmasına katılmıştım.İğrenç ötesi bir film ile finale kalmıştık, şim...

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Sayfa 354 / 397