Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Müzik Video Klip Şimdi şöyle birşey var müzik videoları fazla uzun olmadığı için Türkiye'de 16mm veya 35mm olarak çekiliyor genellikle. Bunu her plan için baştan alırsak ortalama 4 dakikalık bir şarkı için alıcağımız ... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: hdv HDV çekipte vegasta megasta DV kurgulamak kadar saçma bişey olamaz... Avid HD ya da Adobe 2.0 kullanırsan HDV yi rahat rahat aktarıp rahatça kurgulayabilirsin... konuşmiim etmiim diyorumda dayanamıcam... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 🙂 Tüh napıcaz şimdi... |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: BİR ÖNERİM VAR Hayatımda gördüğüm en avanak heykelcik. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ses Montajı Çekimler daha başlamadı ama bu başlığı görmem öğrenmem iyi oldu çekim daha başlamadan birşeyler düşündüm alternatif olarak hiç olmassa.Yankısı çok yüksek biryerde yapıcaz çekimi ama yankıyı düşürmek i... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ses Montajı Yankı yapan bir yerde çekimimiz var, Audition ile yankıyı silebiliyormuyuz? 1 yıldır dersini hazırlıcağın şeyi zorlasam anlatırmısın:) |
19 yıl önce |
|
Cevap: Derinsu Oha kadroya bak:) Mümkünse zaten Mehmet Günsür ve Nejat İşler oynamasınlar. Merakla bekliyoruz. Eylem fantazilerin çok iyiymiş:) VİZONTELE VE GİŞE REKORLARINI KIRMASI BEKLENEN GORA’NIN YÖNETMENİ SORAK... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Lost(Güncel Muhabbet-Yayınlanan Son Bölümden Spoiler İçerir) hadi ben başlayayım; son bölümde gördükki jacklen clare kardes çıktı.yapımcılar açıklama yaptılar daha sonra bz bunu ilk bölümde gösterdik diye, isterseniz tekrar bakın ben baktım dedikleri doğru. Nas... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bir kkymn.com buluşmasına ne dersiniz? bence oylesine bulusulacagina guzel bir senaryo belirlenip film cekilse daha guzel ve eglenceli gecer. ekipmanı olanlar ekipmanlarını getirir.guzel bir is cikartmis oluruz.en azindan kkymn olarak birl... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: İşte benim STEADİCAM'ım Çok pahalı!. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ses Montajı Coyo-T, sen bize lazımsın. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Safari cok hizli mutlaka gecin! Onu bırakta msn'e gel eylem siteyi yollacam:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Yeni Spor Yanlış!... İlk önce Türkler buldu bunu:) O değilde pinpon toplusu süper bunun. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bir kkymn.com buluşmasına ne dersiniz? Ortak nokta derken Türkiye'nin merkezi Ankara'da buluşalım gibisinden mi:) Fena olmaz.Ama farklı illerden çok insan var. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Safari cok hizli mutlaka gecin! yeni safari firefox dan cok daha hizli arakdaslar yapmayin etmeyin. herseyi sak diye aciyor bu safari..dunyadaki en iyi browser suan! Fırat sana öyle geliyor ister Firefox ister Safari 256kbit bağlant... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |