Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: 🙂 Yok ondan demiyorum yani.Tamamen okulun saçmalığı, seninle bi alakası yok:) Zaten stv bitirme teziydi o da.Bence bunu yayınlamamaları ilginç tamamen öğrencinin önünü kesmek. Koysan sanki farkında olac... |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: 🙂 Milli eğitim bakanına şimdi ödemeli attım, bu konuyu tartışıcaz senin için merak etme:):):) |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: linux-pardus programı Yok yok, açıkları görsellikle kapıyorlar. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: saniyede 2000 frame Öylece bakakaldım:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 🙂 Öyle şey olmaz ya eylem.Bizim arkadaşın bitirme tezi şuan youtube'da:) |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Keyfi Reklam Filmi Reklam filmi değil kısa film olmuş malesef. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ses Montajı İçin Yardım 2 kanal kayıt yaparsan daha mantıklı çal, üstüne tekrar söyle. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: linux-pardus programı Linux kurmak ben de istemiyor değilim.Ama hangisi bana uygun olur hiç bilmiyorum elimde şuanda ubuntu var.Ama geçenlerde Gnomon, drome veya böyle birşeydi unuttum:)Onu kullandım hoşuma gitmişti. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: ÖDÜNÇ HAYAT Film hoşuma gitti benim.Konusunu açıkca anlatıyor.Birkaç kurgu hatası ve kadraj dışında bence yanlışı yok.Color correction yanlış olmuş orası ayrı. Ama güzel bir deneme olmuş, daha çok aksiyon sahnele... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: TANBRON Benim hoşuma gitti, ama tabi aksiliklerden çıkan çok çabuk toparlama olmuş sanırım.Fazla kısa film bu yüzden de iyi anlatamıyor. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Storyboard Artist ariyorum.. Fırat görüşelim istersen. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: ÖDÜNÇ HAYAT En kısa zamanda izleyeceğim süheyp. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: İşte benim STEADİCAM'ım Eskişehirli arkadaşın da yaptığı pahalı.Glidecam şuan zaten 1000$'a satmakta. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: Işık Doğrudur. Google'dan uygun yerleştirme şemaları araştır.Genelde sağlı sollu 45 dereceli açılarla objeye odakladığında gölge nerede ise kaybolmaktadır.Dolgu ışık ile de destekleyerek yumuşak gölgeni el... |
Forumda Sinema'da Işık |
19 yıl önce |
|
Cevap: hdv Herhangi dandik software bi makinada nasıl hdv aktarılır @madmax;Sen bana bunu öğret ben sana XL1 H alacam. |
19 yıl önce |