Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: "-" ve "+" dvd + daha yeni bir teknoloji.Sony üretimi olarak geçiyor.Ben arşiv için - olanları kullanıyorum. Tekrar yazılma diye birşey bence mümkün olsa bile sağlıklı değil bir kere yazmak en mantıklısı.Sanırım +'l... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic GS400 Arıyorum Doğubank/ISTANBUL Ömrünün geçmesine gerek yok:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic GS400 Arıyorum Doğubank/ISTANBUL Ömrünün geçmesine gerek yok:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: rekor! VAY BE! |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: acil kiralık kamera arıyoruz Yer/zaman? |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Film Okulu 1. dönem 23 Temmuzda Basliyor 500 lira ? Yok artık.. 0% Teori100% Pratik Yeni başlayanlar için hiçbirşey ifade etmeyen bir kurs olacak. Türkiye'de bir ilk, Mücadelelerle başetmek için 500 lira verip 2-3 tane aleti yerinde görmek d... |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bi yardım da ben aLabiLir miyim ?_? gs180 sanmıyorum o kadar yüksek çekiceğini. Bazıları destekliyor olabiliyor hatta 1990 bile var.2240 gibi veya. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bi yardım da ben aLabiLir miyim ?_? ben de biraz araştırdım bu camerayı.. DV in/out Çıkış AV in/out Çıkış bunların anlamı nedir acaba? cameralarla fazla bi bilgim yokta 🙂 DV in montajın bittikten sonra dv in ile mini dv kasete filmini... |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bi yardım da ben aLabiLir miyim ?_? Haklısın evet nedendir bilinmez usb daha evrensel diye veriliyor.Ama artık yavaş yavaş fireware de hak ettiği yere geliyor. Yeni kameralarda da kablo .çıkmamakta.USB'den sorun çıkartıyor diye biliyord... |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bi yardım da ben aLabiLir miyim ?_? USB'den atman pek hayırlı olmaz.Kalite düşmesine neden olurlar. |
19 yıl önce |
|
Cevap: 🙂 MSN değil ama ya böyle yapmayalım.Bi titreştirmediğin kaldı merve. Forum kirliliğini engelleyelim.Hem boş yere mesaj atmayıp server'ı yormayalım. |
Forumda Ekip Arayışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ekran kartı ve Adobe Premiere Sadece exportta onlar da eklenmiş olur onu demeye çalışıyor yani. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bi yardım da ben aLabiLir miyim ?_? Panasonic GS180 tavsiye ederim.MiniDV'den başka formatta 1.000 lira civarında kamera bulamazsın.MiniDV'den başka formatta kamera alamazsın zaten. Genelde hepsi fotoğraf çekiyor.Bu gereksiz bir özellik... |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ekran kartı ve Adobe Premiere Export ayarlarınadn dolayı bir sorun seninkisi, Ekran kartının özellikleri ne kadar iyi olursa olsun sonuç aynı olacaktır. Export ayarlarını kontrol ettikten sonra çıktısını tekrar al Premiere ve diğe... |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Küçük görüntü sorunu... Lütfen yardım edin Ekrandaki boyutu değil pixelleri önemlidir.Bs Player'da açınca kaça kaç göstermekte. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |