Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt O fotoğrafı ben de şimdi buldum, ama o girşi fireware değil malesef, ilginçtir. notrdame ile epey bi siteyi inceledik.En sonunda bu program için DVX100'e ek parça eklendiğini bulduk yani o usb kapısı ... |
Forumda Kurgu |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 milyara kadar kamera? Valla bilemicem o kadarını ama doğrulanmış başka birşey daha var, göz önünü değilde sağ ve sol taraflarını daha iyi seçebilmekte.Yani daha iyi algılayanlar sağ ve sol açıları daha rahat seçenlerdir.Y... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 milyara kadar kamera? İzleyici tek gözü ile izlemiyor ama filmi. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bi yardım da ben aLabiLir miyim ?_? Teknosa'daki aptal* görevlilerin lafına kanıpta seçim yapmayın, ellerindeki pahalı veya kalan malları kakalamak için herşeyi yaparlar.GS180 sorarsın Sony'in şu modelleri geldi, böle böle diye girerler... |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 milyara kadar kamera? ben ilgi kuramadım hd ile 16:9 arasında Şimdi şöyle oluyor hdv çeken çoğu hdv kamera 1440×1080 çekerler.1920x1080 çekebilen çok az kamera vardır. |
19 yıl önce |
|
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt USB belirli bir mb aktarabilir saniyede 4:4:4 kayıt ise bu aktarımın oldukça üstündedir:)firewaredır o. |
Forumda Kurgu |
19 yıl önce |
|
Cevap: Rüyalarda Buluşuruz Hoşuma gitti, gayet doğal ve özgün. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 milyara kadar kamera? Kartlar kayıt medyanı olarak çok pahalı çünkü içerlerinde bulundurdukları ramler çok pahalıya yapılmakta.Ama hiçbirşeyden etkilenmemeleri artı yönü bunları p2 ler için söylüyorum harddisk sistemler iy... |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 milyara kadar kamera? HD vazgeçilmeyecek bir teknoloji zaten şuan avrupa HD'ye geçmiş durumda.Seneler sonrada tüm dünyada yaygınlaşıcak. HDV görüntünün öncüsü SONY hala gerçek 16:9 HDV çekim yapabilen kamera üretemedi, (ya... |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 milyara kadar kamera? PD150 kullandım, gayet gereksiz bir kamera. |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 milyara kadar kamera? HDV handycam'ler ile çekim yaptım ben.FX1 ile çekim yapmadım, manuel ayarları çok tatminkar ama sadece orada kalıyor, nedeni şuanda prosumer handycamler kadar görüntü elde edebiliyor. Alınabiliyorsa l... |
19 yıl önce |
|
Cevap: 5 milyara kadar kamera? Sony almayın da ne alırsanız alın derim.Örneğin DVX, XL serisi. |
19 yıl önce |
|
Cevap: iPhone cikdi! O değilde iPhone güzel gerçekten.Gerisi beni ilgilendirmez! |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: "-" ve "+" dvd Disk Type Sectors bytes GB GiBDVD-R SL 2,298,496 4,707,319,808 4.7 4.384DVD+R SL 2,295,104 4,700,372,992 4.7 4.378DVD-R DL 4,171,712 8,543,666,176 8.5 7.957DVD+R DL 4,173,824 8,547,991,552 8.5 7.961 ... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic GS400 Arıyorum Günü birlik gelip alabilirsin, www.kameratamircisi.com dan ilanlara gir 2.el almak istersen belki orda bulursun. Ama İstanbul dışında çok zor. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |