Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt

O fotoğrafı ben de şimdi buldum, ama o girşi fireware değil malesef, ilginçtir. notrdame ile epey bi siteyi inceledik.En sonunda bu program için DVX100'e ek parça eklendiğini bulduk yani o usb kapısı ...

Forumda Kurgu

19 yıl önce
Cevap: 5 milyara kadar kamera?

Valla bilemicem o kadarını ama doğrulanmış başka birşey daha var, göz önünü değilde sağ ve sol taraflarını daha iyi seçebilmekte.Yani daha iyi algılayanlar sağ ve sol açıları daha rahat seçenlerdir.Y...

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce

İzleyici tek gözü ile izlemiyor ama filmi.

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce
Cevap: Bi yardım da ben aLabiLir miyim ?_?

Teknosa'daki aptal* görevlilerin lafına kanıpta seçim yapmayın, ellerindeki pahalı veya kalan malları kakalamak için herşeyi yaparlar.GS180 sorarsın Sony'in şu modelleri geldi, böle böle diye girerler...

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce

ben ilgi kuramadım hd ile 16:9 arasında Şimdi şöyle oluyor hdv çeken çoğu hdv kamera 1440×1080 çekerler.1920x1080 çekebilen çok az kamera vardır.

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt

USB belirli bir mb aktarabilir saniyede 4:4:4 kayıt ise bu aktarımın oldukça üstündedir:)firewaredır o.

Forumda Kurgu

19 yıl önce
Cevap: Rüyalarda Buluşuruz

Hoşuma gitti, gayet doğal ve özgün.

Forumda Arşiv

19 yıl önce

Kartlar kayıt medyanı olarak çok pahalı çünkü içerlerinde bulundurdukları ramler çok pahalıya yapılmakta.Ama hiçbirşeyden etkilenmemeleri artı yönü bunları p2 ler için söylüyorum harddisk sistemler iy...

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce

HD vazgeçilmeyecek bir teknoloji zaten şuan avrupa HD'ye geçmiş durumda.Seneler sonrada tüm dünyada yaygınlaşıcak. HDV görüntünün öncüsü SONY hala gerçek 16:9 HDV çekim yapabilen kamera üretemedi, (ya...

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce

PD150 kullandım, gayet gereksiz bir kamera.

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce

HDV handycam'ler ile çekim yaptım ben.FX1 ile çekim yapmadım, manuel ayarları çok tatminkar ama sadece orada kalıyor, nedeni şuanda prosumer handycamler kadar görüntü elde edebiliyor. Alınabiliyorsa l...

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce

Sony almayın da ne alırsanız alın derim.Örneğin DVX, XL serisi.

Forumda Kamerayı Bulmak

19 yıl önce
Cevap: iPhone cikdi!

O değilde iPhone güzel gerçekten.Gerisi beni ilgilendirmez!

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: "-" ve "+" dvd

Disk Type Sectors bytes GB GiBDVD-R SL 2,298,496 4,707,319,808 4.7 4.384DVD+R SL 2,295,104 4,700,372,992 4.7 4.378DVD-R DL 4,171,712 8,543,666,176 8.5 7.957DVD+R DL 4,173,824 8,547,991,552 8.5 7.961 ...

Forumda Diğer Yazılımlar

19 yıl önce
Cevap: Panasonic GS400 Arıyorum

Günü birlik gelip alabilirsin, www.kameratamircisi.com dan ilanlara gir 2.el almak istersen belki orda bulursun. Ama İstanbul dışında çok zor.

Forumda Duyurular

19 yıl önce
Sayfa 350 / 397