Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İnternet Ucuzladı! Vatana Millete Hayırlı Olsun Ev arkadaşı bulursam 4mbit kaçınılmaz olur:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt Sitede hepsi yazıyor.Ccd'den gelen görüntüyü bypass ederek direk usb yardımı program vasıtası ile pc'e yolluyor. Hayır, takamazsın zaten hizmetin bedeline dahil montajıda.Ama takıldıktan sonra aç kurc... |
Forumda Kurgu |
19 yıl önce |
|
Cevap: İnternet Ucuzladı! Vatana Millete Hayırlı Olsun Harika bir haber, Smile adsl duyursa artık resmi olarak:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kamera bakımı Bi kaset manyetiğini temizliyor takıyorsun o kendi hallediyor, temizlik derken lcd ye iyi bak çabuk çiziliyori, ayrıca lensin önüne boş bi ring alırsan tozdan ve çizilmeden korursun. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
19 yıl önce |
|
Asfalt Dünya - Beni Severmiş O (klip) Asfalt Dünya - Beni Severmiş O (klip) Son zamanlarda en çok hoşuma giden klibi sizlerle paylaşmak istedim, dokuları sözlere bu kadar uygun çok güzel uyarlanmış bir klip çalışması olmuş, konsepti ol... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: 1.ci Geleneksel "Kkymn Forum, bende geliyorum!" Bu 1-KKYMN2-Beetlejuice3-mushraPPa (ous) 4- Hepa |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Foruma Uğrayamama Durumum Geçmiş olsun keezzaap |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: KKYMN DOGUMGUNU İyi ki doğdunuz. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Musallat Güzel birşeye benziyor. |
Forumda Uzun Metraj |
19 yıl önce |
|
Cevap: Seçim Programı Jeneriği Hoşuma gitti güzel olmuş, fotoların kenarları belli olmasaymış veya tam belli olsaymış daha iyi olabilirdi sanırım;) |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: Montaj setiniz nasıl bişey!?..... MS arttıkça benim gözüm yoruluyor, ama radrasyon olayını bilemem belki o yorabilir.Ayrıca parlaklık fln insanı yoruyor gerçekten.Normal monitör gibisi yok ama hem fazla yer kaplıyorlar hemde çok güç ... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: Seçim Programı Jeneriği Youtube alternatifi de isteriz:) |
Forumda After Effects |
19 yıl önce |
|
Cevap: 1.ci Geleneksel "Kkymn Forum, bende geliyorum!" Bu Şuan bana uyar gibi Eskişehir'de olmazsam. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Montaj setiniz nasıl bişey!?..... Güzelmiş ben de Eskişehir'e gittimde paylaşırım:P |
19 yıl önce |
|
Cevap: Neden Macintosh? rın rın rın rııınnnnn.. Edit:Bazıları su soğutma kullanıyormuş ( :arrow:thnx mino ) |
19 yıl önce |