Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: adobe cs3 hakkında ne biliyorsunuz ? Sistem olarak aynı pek değişiklik yok.AE'de animasyona yönelik bikaç eklenti koyulmuş.Flv desteği gelmiş birkaç format daha eklenmiş. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Neden Macintosh? mino'nun dediği hiç bişeyi anlamdım 🙁tercüme edebilirmisiniz?bide bu mac ler fan ile değil su ile soguyor bildigim kadarıyla bu yüzden hiç ses sorunu yok Haha abi yok uranyum ile soğutma yapıyor:)XP'n... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hâkimiyet Heh o zaman haklısın:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hâkimiyet ? |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Neden Macintosh? mac. bazı makinalarında çift çekirdek değil çift işlemci kullanıyor düşünün adamların farkını 😀şu sayısal çıksın hemen gidip alcam bir tane 😀 Onu da geçtim çift çekirdek 4 tane kullanan var:)8 işlemci... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Biraz aceleye geldi yazım, daha inceleyeceğim çok noktası olacak yavaş yavaş yazıcam.Geniş mekan çekimleri yapıcam genelde evde çekimler yaptım.Dışarı çıkıp çekim fazla yapmadım.Ama yapıcam, firewire ... |
19 yıl önce | |
|
CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!
|
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey evet o kadar kötü |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Panasonic MD10000 ile ilgili herşey Oldukça kötü, forumu araştır. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Yaş kaç? Sistemi çökerttin bravo:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ses kaydı ve işlenmesi Yani normal bir ses kartı sadece giriş ve çıkışları destekler, ama bunda direk cihaza bağlayıp manuel olarak kontrol yaparak ses kayıt alabilirsin sanıyorum yani bana öyle gözüktü, tabi ses dalında uz... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
19 yıl önce |
|
Cevap: High Speed Kameralar Photo-Sonics 35mm 4B-CPhoto-Sonics 35mm 4E-RPHOTO-SONICS Action Master 500 |
Forumda Kamerayı Bulmak |
19 yıl önce |
|
Cevap: Ses kaydı ve işlenmesi Mixer olarak da kullanabilecek bir alet tabiki ses kartlarından daha iyi kayıt yapacağın kesin. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Film Okulu 1. dönem 23 Temmuzda Basliyor Barış Akarsu'nun heykelini dikecekler Kadir'in neden olmasın:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: müzik video - TNK ELveda de Canon xl1 h1 + mini35 olsa gerek. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |