Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Bozcaada'da bir gün

Özgürcüm hiç merak etme:)Şuan Eskişehirde'yim Oyun elimin altında.İstanbul'a getiriyorum, orda bitirmiş olucam. Müziklerine geçicez sonrasında.Çok az kaldı:)

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Felçtez - Daha Kanatların Çıkacak

Düşük ışıkta batan bi kamera, yüksek ışıkta da batan bi kamera:)DVcam olması en büyük artısı yoksa çok kötü bir kamera.

Forumda Arşiv

19 yıl önce

Bilirim ben, kıbrıslı arkadaşım var:)Yok gelemem ki, Eskişehir'e ev bakmaya gidicem.Hatta bugün gidiyorum, görüşemicez sanırım gelince görüşelim, ne zaman geliyorsan hadi iyi çekimler size:)

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Felçtez - Daha Kanatların Çıkacak

Başarılı olmuş elinize sağlık.Süreye bakılırsa 3 saatte harikalar başarılmış:)

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Polis otosu lazım bize

250 liraya ne dahil? Polis yazısını yapıştırabilirsiniz bişi olmaz sonra ıslatarak fln çıkar hatta yaptırcağınız yer yardımcı olur size bu konuda, özel maddeleri var sanırım kolay çıkması için, veya s...

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Veya kirala 15 liraya tanesi 2 tane kostüm arabada olmayıversin:)

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce
Cevap: Hv20 vs. DVX102 hangisini almalıyım?

Kilit adam olarak cevap yazıyorum:) Hv20 gerçekten güzel bir kamera ama tam tamına profesyonel bir kamere değil, kameranın özelliklerinden çok kullanım alanınıza göre kamera almanızı tavsiye ederim me...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

19 yıl önce
Cevap: İnternet Ucuzladı! Vatana Millete Hayırlı Olsun

49 kotalıysa 6gb ise aynı kalırsın.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Ohş:)Zor ya izin filan gerekebilir genelde, ama rica etsen belki olur.

Forumda Konu Dışı

19 yıl önce

Bensiz adalar ha, yazdım olum bunu bi kenara.. Yalnız ortamların kıbrıs'a ne kadar benzediğini görünce dumur oldum.. Plaj birebir aynıydı nerdeyse.. İlginç.. Napam be bizim gacolarla gittiydik:)Evet k...

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Bozcaada'da bir gün

Bozcaada'da bir gün Yorumlarsanız sevinirim:)

Forumda Arşiv

19 yıl önce
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt

bence deldirmeye değmez. :D:D:D:D

Forumda Kurgu

19 yıl önce
Cevap: Kamera bakımı

Yok zaten sana kafa kirli ise lcd de uyarı olarak temizlemeni söyler, kirlenme çok fazla kaset çekimi veya farklı türden kaset çekimlerinde oluşabilir 10 kasetten sonra bi kere temizlemekte fayda olur...

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

19 yıl önce
Cevap: Kamera bakımı

Hayır istediğin kadar kullanabilirsin.

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

19 yıl önce
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt

Evet saçma:)görüntüyü kasete kaydetmiyorsun direk usb yardımı ile pcye aktarıyorsun.Resimlerde dikkat ederseniz sol yanında lcdnin altında usb girişi bulunmakta.Garantili bir biçimde yapıyorlar, ama k...

Forumda Kurgu

19 yıl önce
Sayfa 346 / 397