Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Bozcaada'da bir gün Özgürcüm hiç merak etme:)Şuan Eskişehirde'yim Oyun elimin altında.İstanbul'a getiriyorum, orda bitirmiş olucam. Müziklerine geçicez sonrasında.Çok az kaldı:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Felçtez - Daha Kanatların Çıkacak Düşük ışıkta batan bi kamera, yüksek ışıkta da batan bi kamera:)DVcam olması en büyük artısı yoksa çok kötü bir kamera. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bozcaada'da bir gün Bilirim ben, kıbrıslı arkadaşım var:)Yok gelemem ki, Eskişehir'e ev bakmaya gidicem.Hatta bugün gidiyorum, görüşemicez sanırım gelince görüşelim, ne zaman geliyorsan hadi iyi çekimler size:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Felçtez - Daha Kanatların Çıkacak Başarılı olmuş elinize sağlık.Süreye bakılırsa 3 saatte harikalar başarılmış:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Polis otosu lazım bize 250 liraya ne dahil? Polis yazısını yapıştırabilirsiniz bişi olmaz sonra ıslatarak fln çıkar hatta yaptırcağınız yer yardımcı olur size bu konuda, özel maddeleri var sanırım kolay çıkması için, veya s... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Polis otosu lazım bize Veya kirala 15 liraya tanesi 2 tane kostüm arabada olmayıversin:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hv20 vs. DVX102 hangisini almalıyım? Kilit adam olarak cevap yazıyorum:) Hv20 gerçekten güzel bir kamera ama tam tamına profesyonel bir kamere değil, kameranın özelliklerinden çok kullanım alanınıza göre kamera almanızı tavsiye ederim me... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: İnternet Ucuzladı! Vatana Millete Hayırlı Olsun 49 kotalıysa 6gb ise aynı kalırsın. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Polis otosu lazım bize Ohş:)Zor ya izin filan gerekebilir genelde, ama rica etsen belki olur. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bozcaada'da bir gün Bensiz adalar ha, yazdım olum bunu bi kenara.. Yalnız ortamların kıbrıs'a ne kadar benzediğini görünce dumur oldum.. Plaj birebir aynıydı nerdeyse.. İlginç.. Napam be bizim gacolarla gittiydik:)Evet k... |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Bozcaada'da bir gün Bozcaada'da bir gün Yorumlarsanız sevinirim:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt bence deldirmeye değmez. :D:D:D:D |
Forumda Kurgu |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kamera bakımı Yok zaten sana kafa kirli ise lcd de uyarı olarak temizlemeni söyler, kirlenme çok fazla kaset çekimi veya farklı türden kaset çekimlerinde oluşabilir 10 kasetten sonra bi kere temizlemekte fayda olur... |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Kamera bakımı Hayır istediğin kadar kullanabilirsin. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt Evet saçma:)görüntüyü kasete kaydetmiyorsun direk usb yardımı ile pcye aktarıyorsun.Resimlerde dikkat ederseniz sol yanında lcdnin altında usb girişi bulunmakta.Garantili bir biçimde yapıyorlar, ama k... |
Forumda Kurgu |
19 yıl önce |