Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Süpersin.çok güzel bence. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Yeni Filmimize Müzik Yapabilecek Arkadaşlar Arıyoruz. edüt medüt edüt medüt...Senaryoyu ve ham kurguyu atarım ilgilenirsen Omega:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Katılım olarak zaten ortada sanırım herşey:)Ben varım demeniz yeterli, isim olarakta çabuk ulaşılabilecek birşeyler olursa güzel olur. CGturk.com, GFXturk (Omega'nında dediği gibi)veya www.kısafilmciy... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Yeni Filmimize Müzik Yapabilecek Arkadaşlar Arıyoruz. 5 dakikalık Oyun adlı filmin içersinde atmosfer müziği ve jenerik müziği oluşturabilecek müzisyen arkadaşlar arıyoruz:) İletişim içinMail ve msn : [email protected] Ayrıntıları buradan konuşabiliriz. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: 1.ci Geleneksel "Kkymn Forum, bende geliyorum!" Bu Ben teyzelerin eteklerinin altına giricem. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: portable programlar Flash bellek için çok iyiler hemen hemen her program var kaspersky bile:) Ramden yer hem de öyle bi yer ki:)Eksisi denilen gibi ufaltılmıştır, genelde pek birşey bulunmaz. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Aslında benim fikrim şöyle kkymn serverı sanıyorum ki bi forumu daha kaldırır eğer alan adı alınırsa tabi bu serverdan bile yürütülebilir daha kalıcı olur ama tamamen bağımsız olur veya ücretsiz forum... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: 1.ci Geleneksel "Kkymn Forum, bende geliyorum!" Bu O zaman kkymn.com olarak geliyoruz:Dpiste bekliyoruz seni. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Bir Konu Bir konuk aa zafer ve Cafer abi:) |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: 1.ci Geleneksel "Kkymn Forum, bende geliyorum!" Bu Tamam aksilik dışı ordayım. Kuru pasta yemem ben yemekli düğünmüş peh:P Düğün rezillikleri geldi aklıma birden:D |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Bence güzel olur bu foruma da banner konulur, ücretsiz forumlar bile var zaten:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: 1.ci Geleneksel "Kkymn Forum, bende geliyorum!" Bu Şimdi tam kaçında?Ben de Eskişehir'e gidiyorm ama düğüne değil:P |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Tabiki de.Para karşılığı satılmayan Tutoriallar zaten paylaşıma açık, sonrası da artık birbirimizin paylaşımlarıyla birbirimizi geliştirmeye kalıyor:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: İşte karşınızda yeni iMac! Aa öylemi:)O ne |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Yasal ve büyüyen bir site olmasına adına paylaşımları durdurmak en mantıklısı olacağına ben de inanıyorum, zaten Özgür'de en mantıklı açıklamayı yaptı, bundan sonra bekleyip bunun dışındaki diğer alan... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |