Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Süper ama sora site göçmesin warez diye? |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: 1.ci Geleneksel "Kkymn Forum, bende geliyorum!" Bu Ah ah bi zamanlar filinta gibiydim, kızlar bakar sora direklere fln toslarlardı öle yani belediyenin açtığı çukura düşüp orda timsahlara yem olanlara bile şahit oldum ama ayna karşısında noter gelse t... |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: hv20 & premiere pro 2.0 İşte kendi cevabını veren biri:P hehe Kendi mezarını kazan gibi oldu ıyy kötü benzetme allah gecinden versin murat:) |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: 1.ci Geleneksel "Kkymn Forum, bende geliyorum!" Bu Evet Barış kilo verme vakti geldi ve geçiyor:)Fotoğraflar için çok teşekkürler Selçuk 🙂 |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: sony dsr 250p DVCAM Kamera yanında Lens yokYanına 2000€ lık bir de kit koyalım. Eğer paranız varsa birşey diyemem ama HVX200 ve mini35 çok daha profesyönel ve 4de bir fiyatı olur.Aynı zamanda HDV. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Yeni Filmimize Müzik Yapabilecek Arkadaşlar Arıyoruz. Canın sağolsun 🙂 |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: sony dsr 250p HD200 alırsanız çok daha iyi iş göreceğini görürsünüz, bence yanlış seçim olur bu. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı kurgucu.com'da ısrarlıyım:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Yeni Filmimize Müzik Yapabilecek Arkadaşlar Arıyoruz. Kadir, deli kadir uleyn:) Pulp Fiction istiyorum ben.Omega ilk fırsatta çalcam kapını zaten merak etme:D |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Yeni Filmimize Müzik Yapabilecek Arkadaşlar Arıyoruz. hahaha:DOnu da düşünmedim değil, ama bilemiyorum uygun olan bulunur mu şuan hepsini dinliyorum tek tek kafam ambele oldu. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: Hv20 vs. DVX102 hangisini almalıyım? Hayırlı olsun. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı kurgucu.com hoş bence. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Yeni Filmimize Müzik Yapabilecek Arkadaşlar Arıyoruz. Piano sololar düşünüyorum ben.Basslı atmosferik şeyler:)Üstesinden gelebilecek yokmmu? |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı yönetmenoyuncusenaritstkurgucuışıkcı.com istersen:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Yeni Filmimize Müzik Yapabilecek Arkadaşlar Arıyoruz. :)Sağolasın 31 Ağustos'a yetiştirmek istiyorum aslında olmadı 15 Eylül. |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |