Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: HD DVD ve Blu Ray Gerekir yoksa bi anlamı kalmaz:) |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: İşte karşınızda yeni iMac! Daha Amerika ve Avrupa'da sanıyorum satışı var Türkiye'ye her zamanki gibi geç gelmekte fiyatta tabiki ABD fiyatı Türkiye'ye tahmini 1.000dolar artıyla gelir. |
19 yıl önce |
|
Cevap: İşte karşınızda yeni iMac! 20" * 2.0GHz Intel Core 2 Duo * 1GB memory * 250GB hard drive1 * 8x double-layer SuperDrive * ATI Radeon HD 2400 XT with 128MB memory Ships: 5-7 business daysFree Shipping$1,199.00or as... |
19 yıl önce |
|
İşte karşınızda yeni iMac! İşte karşınızda yeni iMac! Reklam: Event: Daha iyisi yapılmadı:) Processor and memory * 2.0GHz or 2.4GHz Intel Core 2 Duo processor, or 2.8GHz Intel Core 2 Extreme processor * 4MB shared L2 ca... |
19 yıl önce |
|
Cevap: HD DVD ve Blu Ray Hiç bi fark yok bence DVDlerde, ama kapasite olarak fark çok. |
19 yıl önce |
|
Cevap: 1.ci Geleneksel "Kkymn Forum, bende geliyorum!" Bu 18'i iyi 30 ağustos'ta sınav derdim var:) |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Özgür, farkındayım para ile satılan şeyleri zaten tanıtıp, sonrasında isteyenler pm ile başvuruyor geliyor veriyoruz.Ama bu verdiğim tamamen yasal olarak anlatılan birşey. Yani ticari kaygısı olmayan ... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı .. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Montaj setiniz nasıl bişey!?..... Plazma değil ki:)Samsung LCD.Al sana Omega kanıtı 😀 |
19 yıl önce |
|
Cevap: DVD den kesme biçme Edius Dvd import etmiyormu?Etmiyorsa DVDShrink ile dvd'yi pc'ye aktarabilirsin mpeg formatında ordan işini görebilir. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
19 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Benim bildiğim yok video olabilir ama bilemicem:)Valla gidip bi hayyam'a bakmak lazım 1000dolar demişti bana 28-70 lensli sanırım sigma takılıydı. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Montaj setiniz nasıl bişey!?..... Eskişehir'deki kurgu bilgisayarım:) |
19 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları arkadaşlar o taraflara giderseniz i pod 60 veya 80 bidebide nikon 80 soravilirmisiniz benim için sadece body fiyatı bi,le yeter saolun şimdiden 😀 |
19 yıl önce | |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Ben de bi filmi DVC62 ile çekmiştim, çipini 1/4 olduğunu bilmiyordum söylemen iyi olmuş:)O zaman biraz daha iyiymiş:) Nikon d80 bilemiyorum ama d70 1000dolar civarıydı bodyde 800dolara düşebiliyor san... |
19 yıl önce | |
|
Cevap: 160 milyona ev yapımı 100 kilo taşıyabilen şaryo Evet sabırsızlıkla hala bekliyoruz:) |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |