Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt :)Bende kayıt yapılmadığı sürece potansiyeli olan kameraların 4:4:4 renk düzenlemeyi alabildiğine inanıyorum;) |
Forumda Kurgu |
19 yıl önce |
|
Cevap: sony dsr 250p Haklısın gerçekten artık hi8den farkı yok denilebilir dsr 250p'nin:) Bu arada msn'im çalışmıyor sinir krizlerindeyim. |
19 yıl önce | |
|
Cevap: J'attendrai Le Suivant Hımm, film çok sağlam arkadaşlar birkaç kez üst üste izledim bu yüzden, sanırım bi devamlılık hatası yakaladım,filmin son 30 saniyesine dikkat edin, tabi filmler hatalarıyla güzeldir.:wink: Samanlıkta... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: soft codec firewire Ben de aynen böyle düşünüyorum ama gereksiz olarak bakıyorum. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
19 yıl önce |
|
Cevap: küçük monitör Peki monitördeki video out ve audio out ne işe yarıyor ki? Audio out bi ses sistemine bağlarsın tvden gelen sesi video outta aynı işlevle bir başka izleyiciye bağlayabilirsin mesela projeksiyon gibi f... |
Forumda Ticari Ürünler |
19 yıl önce |
|
Cevap: Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt DV rack, HDMi kart ve reel stream ile mümkün:) |
Forumda Kurgu |
19 yıl önce |
|
Cevap: sony dsr 250p Xl1h1 tavsiye ederiz öyle birşey istiyorsan, dimi kasım:) |
19 yıl önce | |
|
Cevap: küçük monitör Video in'e kameradan gelen sarı uç gelicek yeterli.Seste istiyorsan Audio in'e kırmızı olması gerek. |
Forumda Ticari Ürünler |
19 yıl önce |
|
J'attendrai Le Suivant J'attendrai Le Suivant Yönetmen: Philippe OrreindySenaryo:Thomas GaudinPhilippe OrreindyOyuncular:Sophie Forte Thomas Gaudin Pascal CasanovaFilmin Web Adresi : |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: after effects denemesi Benim hoşuma gitmedi, tasarımlarınızda her zaman sadelikten yana olun özellikle kamusal alanda diye bir tavsiyede bulunabilirim:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: En Karalık Gece (Ozan Kurt Filmi) Açıkcası benim genel itibari ile hoşuma gitti.Çekimleri gayet hoş olmuş, sadece biraz film uzun kırpılabilirmiş. |
Forumda Arşiv |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Benim düşüncem şimdi böyle bir durum oluştuğunda mesela warez paylaşımımızı gördüklerinde ve yasal birşeyler uygulamaya çalıştığımızda bedava açtığımız sitenin hostu ile sanıyorum iletişime geçilir ve... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Legal yollardan site açmak yerine böyle bedava sitelerden daha fazla tehdit gelir çünkü bedava olduğu için bütün şartlar ve avantajlar serverın olacak bize birşey söylemeye fırsat bile olmayacak. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: küçük monitör O siyah uzun örtü örtülenler milyarlarla ölçülüyor dikkatini çekerim.Sony bulabilirsen al 37" veya daha ufağı iş görür, Sonrasında minton dinton dalton gibi dandik markaların 10" taşınabilir siyah bey... |
Forumda Ticari Ürünler |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Tema siyah olsa güzel olur aslında akşama da bannerlar benden:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |