Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Plugin'siz Ev Yapımı Silah Efekti... (Yapılmıştır) Güzel olmuş bence.Elinize sağlık.Ben de Photoshop'da hazırladığım alevleri koymuştum ilk denememde fena durmamıştı.Bir de sorum olacak:)m16'yı nereden kaça aldınız? |
Forumda Duyurular |
19 yıl önce |
|
Cevap: kendi yaptığım camcrane Pna tilt motorsuz olanı. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
19 yıl önce |
|
Cevap: Steadicam yeni versiyon yorumlarınızı bekliyor. Hala hatalı yürüme hızlı ve sık adımlar olması lazım. |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı En olmadı admin onayı koyarız.100 mesajı geçenler admin onayından geçerler. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: Steadicam yeni versiyon yorumlarınızı bekliyor. 1600:S Glidecam'den bile pahalı yapma etme. Bu modeli 400 dolar zaten batarya ve ekran da koyarsak 700 dolar eder ama bu çok fazla.Videoları bekliyorum. |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı ahaha vize mi 🙂3 aylık üyelik açalım istersen. Tasarım konusunda ben bişiler düşünürüm tamamen sade olması lazım. sadelik konusunda +1tavsiye/destek konusunda herkese açığım MSN'e bekliyoruz da yoksun... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı ahaha vize mi 🙂3 aylık üyelik açalım istersen. Tasarım konusunda ben bişiler düşünürüm tamamen sade olması lazım. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Tamamen elit olmasından yanayım yani davetiye ile girilmesinden.Tasarım ve içerikte buna göre yüksek seviyede olması lazım buna örnek bence teması bu olmalı az ve kaliteli insan. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu animasyonu mutlaka seyredin:) Yutup'ta var izleyin izlettirin özellikler breakfast lunch dinner:) |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı Dediğim gibi warez siteleri nasıl yapılıyorsa onların yolunu izlemeliyiz sonuçta rapid link bulundurmak yasal olmayan birşey değil. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: bu animasyonu mutlaka seyredin:) Cathedral çok güzeldir onu da tavsiye ederim.Şuan bildiğim kadarı ile yeni bi animasyon üzerinde çalışıyorlar. |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: J'attendrai Le Suivant Söylediğin iyi oldu tekrardan bi izlerim:)Kurguda kaçmış bişi herhalde:) Kubrick'te kocaman hata:PKlasik herkes söler Shining filminin başlangıcında helipokterin gölgesi gözükür:D |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: YENİLENDİ! Kurgucu.com sitesi tartışma başlığı muallakta gibi bişey... düşünüyorum bir kaç gündür... link paylaşımından vaz geçip bir video editörü portalına çevirmek var aklımda... böyle bir eksik farkettim internette. hayırlısı diyelim. 2sinide ... |
Forumda Konu Dışı |
19 yıl önce |
|
Cevap: swf dosyalarını premier kabul etmiyo...S.O.S Premiere 2'de atabilirsin ancak. |
Forumda Adobe Premiere |
19 yıl önce |
|
Cevap: Lens secimi? Soruyu tam kavrayamadım: "böyle bir sahnede nasıl bir lensin kullanılması uygundur?" mu, Geneli 28-50 arası sanırım böyle görüntüler verir,AM lenstir büyük olasılıkla ama ha diyince kimse göremez ne l... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
19 yıl önce |